Budapesten merre szoktak jarkalni a szuperkocsik? Ferrari lamborghini rolls royce stb?
Magyar jakobinusok tere... Orr szóródik szét az összes gazdag, akik jönnek le a hegyről. Ott melóztam tavaly nyáron. 1 óra alatt 4 Ferrari.... Mind legújabb. Fisker Karma, Aston Martin - ebből még a legújabb 4 ajtóst is láttam ott. Meg Porsche 911, Panamera, Benley, Lamborghini, Audi R8, Maserati, legújabb BMW-k, Audik, Mercik... Szinte mindennap láttam a legújabb Mercedes E63 AMG-t. De volt CL Mercedes, legújabb S63, minden. Legújabb Audik, BMW-k, Mercedes-ek voltak a leggyakoribbak. A8, S8, GL 63 AMG, M6 BMW...
Mondhatom marhajó látvány volt mikor szaros 66 ezres "fizetésért" gürcöltem én meg fos diákmelóban. De nem tudom mi a jó neked ilyen kocsik látványában.. Én inkább annak örülök ha nem látok ilyeneket. :( :(
Na láttál valami érdekeset?
Szerintem a belvárosban vagy a Rózsadombon néha-néha lehet egy-egy ilyen autót látni, de 99,99%-ban ugyan azok az autók futnak ott is, mint bárhol az országban. Pl én is egy Opellan járom a várost.
Igen igen...fisker karma,ferrari california,3-4db 458 italia 2db 458 speciale,488 gtb,Honda NSX,2 db lamborghini murcielago,gallardo lp560-4,nissan gt-r,rengeteg porsche..911 (legujabbak)cayman,carrera stb stb...bentley.k,Mercedes sls amg,s63 amg,Mclaren Mp4-12 aston martin dbs, egy tuning mustang, camaro SS,maserati Granturismo,grancabrio mc,quatroporte,2 db tesla Model s,meg amik a nagyfutamon vtak...Ferrari 458, radical,camaro,mustang,Porschek..
Szal köszönöm szépen mindenkinek:)
Itt vannak amiket sikerült elkapnom...szerencsére nagyrésze sikerült kb 90-95% at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!