Üzemanyagadalék ér valamit?
Ezt ajánlgatják nagyon fórumokon skodába:
VIF Super Diesel nyári adalék 500 ml
Csak azt nem értem, hogy ha 1:1000-hez a hígítási arány akkor hogy érhet ez bármit is? Még ha 1:50-hez lenne akkor talán el is hinném, hogy van is értelme.
Azért van ami ér valamit, én mivel télen szinte csak városba megyek munkába tél végén mindig töltök a benzinhez egy motor tisztítót és tényleg alaposan kipucolja.
Előtte rángat a kocsi, utána meg nem.
Pár ezer forint van a Spuri, Golden Eagle meg még valami márka.
"tél végén mindig töltök a benzinhez egy motor tisztítót és tényleg alaposan kipucolja."
Áruld mar el hogy nalad mi meg mit pucol ki ?!?!
Mivel 60 literhez írja az egészet 2 tankolásra szoktam, sajna a flakon nem átlátszó de érzésre a felét egy tankolásnál.
És így megúszok egy drága szelepbeállítást.
Kiégeti a lerakódott kormozódást gondolom, de nem vagyok autószerelő.
Az én autószerelőm azt mondta hogy vannak az adalékok és a kotralèkok ezért ő az NCH K Gard NF adalékot ajánlja ami jelenleg 9ezer Ft. 1 literes kiszerelésben lehet kapni. 1000/10 arány, tehát egy teli tankhoz 50 ml kell hozzá önteni abban az esetben ha 50litert tankolsz.
Tapasztalatok folyamatban vannak egyenlőre rossz hatást nem észleltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!