Mi a hibája az autómnak?
Na haza is értem. Mind két elsőben 2,3 bár volt. Azt nem tudom hogy mennyi a normális (elfelejtettem előtte megnézni) így inkább hagytam is ennyin.
De amúgy nem lehet hogy a motorral függ össze? Mert tényleg csak akkor csinálja mikor álláskor vagy kis sebességkor nagy gázt adok neki. Nagyon sebességnél már nem veszem annyira észre. 4-ben próbáltam 100 km/h-nál, itt már nem is lehetett érezni.
Akkor lehet csak ez a baj vele...
Még holnap kipróbáltatom mással is, aki már vezetett elsőkerekes autót (nekem ez az első), hátha hozzá tud szólni a dologhoz.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Meg volt a próbaút, mások is azt mondták hogy semmi baja.
Ez végülis jó hír, de rossz is egyben hogy akkor javítással jobb már nem igazán lesz.
Módosítani vajon lehet rajta? Gondolom a teljes futómű cseréje nem megoldható. Más szilentgumikkal milyen lenne? Sokat lehetne javítani rajta? A kényelem annyira nem fontos, egy Ladából ültem át ebbe, szóval hozzá vagyok szokva ahhoz hogy ide-oda zötykölődök menet közben.
Amúgy ez a 122 Le-s változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!