Daaw kérdése:
Mi a hibája az autómnak?
Figyelt kérdés
kb 2 havonta eljátsza az autóm azt, hogy elkezd villogni a motor hibajelzőlámpa és olyankor mintha leállnának a hengerek és kb 4-5 ezres fordulatnál tudok csak kiindulni közbe folyamatosan villog. Rá egy két órára abbaszokta hagyni 1-2 napig jelez a motorhiba aztán eltünik. Amint kiolvastatom akkor csak a lambdaszondát jelzi, lehetséges hogy ő az okozó? a váalszt előre is köszönöm!2017. dec. 18. 20:09
1/7 anonim válasza:
Hát, ha azt írja az rossz, cseréld ki jóra, utána meglátod.
2/7 crudy válasza:
Ense ertem, ha van lambdaszonda hiba akkor miert nem csinalod meg? Nem nagy tetel.
3/7 anonim válasza:
Milyen autó milyen motorral lehet tudok segíteni.
A lambdaszonda a kipufogó gáz összetételét ellenőrzi és ha nem szar akkor valószínűleg azért jelez mert gikszer van.
Nekem két ilyen hiba volt.
1. A gyári üzemanyag szivattyú egy kaki volt és nem adta le rendesen a szükséges nyomást.
2. Hengerfejtömítés egy helyen átengedett és szép lassan befolyt az olaj a hengerbe. Mikor még csak enyhe volt akkor magas fordulaton még csak kidolgozta de amikor már elég nagy volt onnantól nem ment a henger.
4/7 anonim válasza:
És még injektor hibánál is lehet ilyesmi. Lehet először csak kontakt hiba, egy idő után meg a tekercs elég valahol, és állandóan nyitva marad.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem nagy tetel a lambdaszonda ki is fogom cserelni, de amit leirtam hibat azzal nem fugg ossze.. Seat cordoba 6l2 1.4 stella bby motorkodos 75 pacis. Koszonom az eddigi valaszokat. Nemreg csereltem benne egy trafot de azutan csinalta.
2017. dec. 20. 13:25
6/7 anonim válasza:
Szóval a trafó csere után kezdte el. Ha igen akkor vedd ki vidd vissza mert gyári hibás
7/7 A kérdező kommentje:
Nem a trafocsere elott is csinalta csak en erre gyanakodtam mert nem adott szikrat es gondoltam megfog szunni, de sajnos nem :) de nem adom fel
2017. dec. 21. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!