Milyen autót tudnátok nekem ajánlani?
Az astrák jók, csak ott nem gyorsulás közben alszol el hanem menet közben... annyira nulla a vezetési élményük.
(G, H Astra)
A kis suzukidat sokkal élvezetesebb vezetni. :)
Most olvasom, hogy 450 a keret :)
akkor H astra felejtős, viszont G-t vehetsz, bár annak is egy nagy nulla a vezetési élménye kb.
F astárt szerintem felejtsd el, öregek, bár nem is az a gond, hogy öregek hanem, hogy ennyit bírtak....
Motorikusan semmi bajuk, 1.4-essel ha nem pályázol akkor 90-nél 4,5-öt eszik.
Inkább a kasztnival vannak ott gondok, alváz olyan szinten képes rohadni, hogy nem engedik át műszakin stb...
Ami meg jó állapotban van az nem 450 lesz, de akkor meg már miért ne vennél 8-10 évvel fiatalabb G astrát?
Köszönöm, ezt jó hallani :D
A Hyundai-okról valaki tudna nyilatkozni? Megbízható autók? Nézegettem őket, és elég jó árban vannak, kevés km-el, viszont semmit nem tudok róluk.
nem tudom miert akarod lecserelni a jelenlegi autodat
a leirasod szerint a legjobban az passzol ami van jelenleg .swift
ebben az arkategoriaban jobb, szebb, latvanyosabb, gyorsabb, fiatalabb, dinamikusabb autot erre a celra nem fogsz talalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!