1 300 000ft-ért milyen autót tudnátok ajánlani? érdemes egy autóra többet kiadni?
Figyelt kérdés
Kényelmi szempontból csak az ülések legyenek kényelmesek nem vagyok elkényelmesedve szóval AC stb.. nem feltétel de nem vettem meg. Elvárásaim: benzines, városban max 8 liter, közepes méretű autó legyen, és lehetőleg ne silány minőségű autó legyen. Közepes alatt azt értem hogy ne matiz legyen és ne q7-es. A keretem 1 800 000ft de ez nagyon a vége2017. dec. 11. 19:53
1/4 anonim válasza:
Ėn egy 1.6 os Mazda 3 mat vennėk.
2/4 anonim válasza:
Ennyiből már pont kijön egy jó Mazda 3. Ha nem rohad, akkor alváz és üregvédelem, aztán meg mosoly, ameddig el nem adod. Amúgy a tévhittel ellentétben, nem rohad jobban a Mazda 3, mint pl a 4-es Golf.
3/4 anonim válasza:
Szintén Mazda csak ahogy a 2-es írja keresni kell egy még nem rohadót és lekezeltetni minőségi anyagokkal.
4/4 anonim válasza:
Avensis T25 facelift (2006 vége-2008), 1.8 benzin.
Jó autó, kényelmes, 7 körül fogyaszt. A T25-ösök belterében használt anyagok prémium minőségűek.
Mazda 3 is jó választás.
Ma már a 10 éves autókban ott a klíma, az ABS, a 4 légzsák, de nincs is ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!