Milyen háromajtós kis autót tudnátok ajánlani munkába járásra?
Nem sok ilyen ismerek kb csak az ezres Suzukit. Napi 2*11 kilóméterre kellene valami olcsón fentartható autó.
280 ezer forint a maximum amit erre szánok. A lényeg, hogy benzines legyen és ezer köbcentinél ha lehet ne legyen nagyobb.
Marutim volt, most swiftem van (1,0 motor '97 évjárat)
Hidd el, a Swift a jobb választás. Gyakorlatilag szinte költségmentes (napi 2x30 km-t ingázok)
Swiftnél jobbat nem találsz. Sokszor végigtúrtam már én is a netet pont ilyen követelmények mentén és mindig a Swifthez jutottam.
Szubjektív okból jobban tetszett a 106/Saxo, de a hátsó híd felújítási költsége miatt elvetettem.
Ha véletlen találnál, akkor egy Honda Logo lehet még ideális. Igaz, hogy kívül esik az ezer köbcentis kritériumon, de a többi paraméter parádés: kicsi, keveset eszik, atom megbízható. Sajnos kevés van belőle és a jobb példányok ára kívül esik a 280k-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!