Milyen nagytestű robogókat tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Mindenképpen csak robogó érdekelne, nagymotor nem! Árak is érdekelnének kb mennyire számíthatok újat szeretnék venni mindenképpen.2017. okt. 16. 21:16
2/7 anonim válasza:
Suzuki Burgman 400 ABS, 2 300 000
Nézzed meg a használtak között Honda Forza-t (NSS), nagyon jó motor (ilyenem volt, tudom ajánlani).
3/7 anonim válasza:
Nagytestű sokféle motorral létezik, így nehéz válaszolni. Milyen jogsid van?
4/7 A kérdező kommentje:
Kicsit félre lettem értve. Én 50 köbcentis mocit keresek ami nagytestű.
2017. okt. 17. 22:01
5/7 anonim válasza:
Amire én azt mondom, hogy tényleg nagytestű az a Kymco Grand Dink. Ennél nagyobb 50-es nem nagyon van. Persze kinek mi a nagytestű, még ezekre is azt szokták mondani, hogy nagytestű, bár szerintem ezek átlagos méretű robogók. Aprilia SR50, Kymco Agility City, Piaggio Liberty, Yamaha Aerox, Honda NSC50R, Gilera Runner.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a Kymco Grand Dink tényleg nagydarab és tetszik is. Köszi a tippet. Aeroxom volt régen de eladtam. Sajnos betegségeim miatt csak kismotorra lehet jogsim és ez miatt kénytelen vagyok 50cc-ben gondolkodni. Nagytestű meg azért kell mert magam is eléggé nagytestű vagyok és kismotoron eléggé idiótán nézek ki.
2017. okt. 18. 19:24
7/7 anonim válasza:
Ha már Kymco én Dink helyett B&W-t vennék. 10 kilóval könnyebb, méretre ugyan az.
Az utas méretén spóroltak amit te amúgy sem szállíthatsz.
Amúgy meg Piaggio Liberty/Scarabeo amiről tudom hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!