Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra F Carvan 96 A...

Davee22 kérdése:

Opel Astra F Carvan 96 A hátsó lengés csillapító szint szabályozását hol lehet állítani?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehol?
2018. jan. 6. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

A gyári könyvében van róla szó, hogy lehetett kérni a kombikat, a spirálrugók közé rakott plusz légrugóval. Ezt a csomagtartóban elhelyezett csatlakozásnál tudtad felfújni, vagy leereszteni egy normál tömlőfuvató pisztollyal. Tehát teljesen manuális volt. Ha úgy láttad, hogy ül a segge a sok cucctól,akkor fújtál bele egy kis levegőt.

Gyakorlatilag még képen sem láttam, nem hogy a valóságban. Nem volt elterjedt. Egyedül a kezelésiben van róla egy rajz.

2018. jan. 6. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Kezelésilben van benne,de nem találtam a helyét.

2018. jan. 6. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Állítja az majd magát, amikor szétrohad a hossznyúlvány, amin a rugók ülnek.

Egyedül a ferdehátú F astráknak nem rohad annyira ez a része.

Ha már nagyon pudvás, add el.

2018. jan. 7. 01:33
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is 96-os van, de lépcsőshátú, ennek még szerencsére valamennyire egyben van. De már elkezdődött sajnos.
2018. jan. 7. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!