Opel Astra G-ben 1.4es benzines 2004es gyártású autóban van kettős tömegű lendkerék?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 10:57
2/5 anonim válasza:
Azt nem értem miért lett manapság ennyire felkapott a kettős tömegű lenderék fogalma? Majdnem minden 3. kérdés az hogy XY autóban van-e.
3/5 Majatom válasza:
Gondolom az ára miatt. Példának okáért vesz az ember egy 2004-es Astrát mondjuk 500 000 Ft-ért, akkor nem mindegy, hogy 6 hónap után kell-e bele egy kettős tömegű lendkerék 200 000 Ft-ért, vagy soha nem is volt benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen a javítás költsége miatt érdekelt, de akkor ezek szerint nincs benne ugye ?
2018. jan. 3. 14:44
5/5 anonim válasza:
Én mindig úgy néztem autót, hogy ràkerestem autóalkatrész webshopokban a vàrható alkatrész költségekre, ìgy nem ért meglepetés...és nagyjàbòl képbe voltam hogy milyen szerkezeteket hasznàltak fel az adott màrkàhoz. Ha vàsàrlàs előtt nem tetted meg, javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!