Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 525tds e34 300 ezerért...

BMW 525tds e34 300 ezerért mennyire lehet sz. Póroller?

Figyelt kérdés

2018. jan. 3. 22:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Értem, ksözönöm szépen! Hát sajnos sokat hallottam róla, hogy 525tds hengerfeje időzített bomba :S Illetve mint kiderült roma az úriember, aki eladná, nincs bajom senkivel, nem vagyok rasszista, de nem arról híresek,hogy bármire is vigyáznának:) úgyhogy kilőve. 320,25i lesz a kövi terv, 36-os, coupe :D gyűjtök ezerrel, kell egy ilyen.
2018. jan. 4. 22:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Jó fej vagy, úgyhogy általánosságban leírnám a tapasztalataimat. Volt már mindenféle autóm 100 ezres Citroen AX-től 3 milliós Hondáig, Mazdáig. Persze ez nem a teljes spektrum, de elmondom, amiket eddig tapasztaltam.

Nem mindegy árban, hogy kisautó vagy nagyautó. Kb 2-es szorzóval lehet számolni. Persze az igényszintek is eltérőek lehetnek, de ha szeretnél egy normális kisautót, aminek jó a motorja és nem rozsdásodik, napi használatra alkalmas, minimális kényelmi felszereléssel (klíma), és a következő 1-2 évben nem kell rá (az árához képest) sokat költeni, az 1 millió forint. Nagy (főleg ún. presztízs) autóból ugyanez 2 millió forint. Audiból, BMW-ből, Mercedesből inkább 3 millió, és igencsak félnék tőle, hogy mi fog benne tönkre menni a következő hónapban. Nem azért, mert rosszak, hanem mert mire lemegy az ára 3 millióra, addigra van benne 300-400 ezer kilométer alsó hangon, ahol már régen elveszítette a megbízhatóságának azt a fokát, amit nyújtott az első százezer kilométeren.

Ami millió alatt van, még lehet jó autó, ha Swiftet, Yarist, Corsát, Puntót vgay hasonlót nézegetsz. De ne hidd el, hogy 300 ezerért vagy 500 ezerért fogsz találni olyan BMW-t, amivel boldog leszel. Persze szaladnak ilyenek az utakon, és ha szereted, hogy mindig lesz elfoglaltságod az autó miatt, ha szeretsz bütykölgetni, szerelgetni, van autószerelő ismerősöd emelővel, akkor végül is hobbinak jó.

Én is szeretem az autókat, mindig vágytam valami vagányra. De amíg 150 ezrem volt, AX-et vettem. Amikor 400 ezrem volt, akkor Swiftet. Amikor 1 millióm, akkor Yarist, amikor 2 millióm, akkor még mindig kisautót. Most jutottam el oda, hogy vettem 3 millióért egy hátsókerekes sportautót, de tisztában vagyok vele, hogy 2-3 év múlva vagy eladom, vagy lehet majd rákölteni szép lassan az első autóim árát.

A lényeg: egy dolog, hogy mennyiért veszed meg az autót. Egy másik dolog, hogy amíg használod, mennyit költesz rá. Ilyen szempontból nem a vételárat kell nézni.

A 300 ezres BMW az 600-800 ezres BMW lesz az első 1-2 évben. Ha szerencséd van.

2018. jan. 5. 08:48
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyenlőre 1.4 polokat nézegetek, főszempont lesz a rohadásmentesség, aztán majd gyüjtögetek és majd eldől hogy mit veszek )
2018. jan. 6. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!