Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is utáljátok azokat a...

Ti is utáljátok azokat a vezetőket, akik arra büszkék, hogy mennyire füstöl nekik a régi dízel autójuk?

Figyelt kérdés
Főleg a fiatalok körében divat kinek kormol jobban. (Heves megye, elmaradott rész)
2018. jan. 2. 14:51
1 2
 11/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
48%
Azt hiszi a szaros kis TDI-jével, hogy legyorsult. Pedig csak hagytam menni, hogy ne érezzem a szagát.
2018. jan. 2. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Idióták.
2018. jan. 2. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Heves megye, elmaradott rész, régi dízel opel.

Nem vagyok fiatal, ellenben füstöl, igen, valószínű azért, mert büszke vagyok rá, semmi másért nem füstöl.

Nem azért, mert fel kellett tekernem a füst csavart, hogy tudjam tartani a forgalmat, meg -10 fokban könnyebben induljon, hanem azért, mert büszke vagyok.

Érted?

Nem, nem baj, én sem.

2018. jan. 2. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
11%

Majd az onkológián tekergetheted az oxigén csavart,az sokkal poénosabb hidd el..

Az a fránya korom ugyanis ha bekerül a pici tüdődbe,soha nem kerül ki onnan,és nagy esélyed van tüdőrákban elhalálozni.

Most fognak csak szépen sorban megbetegedni a kis menő kázmérkák,akik menőzésből teleßaszták már a tüdejüket korommal." Mer az tökjó ghihihi..."

2018. jan. 2. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
#14, a kipufogó nálad lehet az utastérbe van bekötve, ilyen vehemens természettel ezen tévedéseden nem csodálkoznék, illetve a menő kázmérkák előbb krepálnak meg egy fára feltekeredve valami fél milliót futott, korszerűnek hitt pénztemetővel, mint egy öreg, 60-70-80-90 lóerős csigával.
2018. jan. 3. 03:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Utálom mikor megelőznek és nem látok a füsttől. Előzhetem vissza, de a hülyegyerek meg egyböl azt hiszi hogy versenyezni akarok aztán tolja neki mint a barom. Aztán pislog mikor már nincs hova nyomni neki.

Hamarosan a németeknél kitiltják a dízeleket, akkor aztán hordják be használtan gombokért a sok olajkályhát. Mer a magyar az megveszi. Akkor is ha csak napi 5 kilómétert megy vele melóba. Van idióta ismerős aki napi 6 kilóméterre jár munkába egy dögnagy dízellel mivel elmondása szerint a benzin fűnyíróba való. Azt nem ismeri be hogy 2 év alatt többet költött rá mint amennyiért vette a taligáját és most is szervizbe van neki.

2018. jan. 10. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!