Ti is utáljátok azokat a vezetőket, akik arra büszkék, hogy mennyire füstöl nekik a régi dízel autójuk?
Heves megye, elmaradott rész, régi dízel opel.
Nem vagyok fiatal, ellenben füstöl, igen, valószínű azért, mert büszke vagyok rá, semmi másért nem füstöl.
Nem azért, mert fel kellett tekernem a füst csavart, hogy tudjam tartani a forgalmat, meg -10 fokban könnyebben induljon, hanem azért, mert büszke vagyok.
Érted?
Nem, nem baj, én sem.
Majd az onkológián tekergetheted az oxigén csavart,az sokkal poénosabb hidd el..
Az a fránya korom ugyanis ha bekerül a pici tüdődbe,soha nem kerül ki onnan,és nagy esélyed van tüdőrákban elhalálozni.
Most fognak csak szépen sorban megbetegedni a kis menő kázmérkák,akik menőzésből teleßaszták már a tüdejüket korommal." Mer az tökjó ghihihi..."
Utálom mikor megelőznek és nem látok a füsttől. Előzhetem vissza, de a hülyegyerek meg egyböl azt hiszi hogy versenyezni akarok aztán tolja neki mint a barom. Aztán pislog mikor már nincs hova nyomni neki.
Hamarosan a németeknél kitiltják a dízeleket, akkor aztán hordják be használtan gombokért a sok olajkályhát. Mer a magyar az megveszi. Akkor is ha csak napi 5 kilómétert megy vele melóba. Van idióta ismerős aki napi 6 kilóméterre jár munkába egy dögnagy dízellel mivel elmondása szerint a benzin fűnyíróba való. Azt nem ismeri be hogy 2 év alatt többet költött rá mint amennyiért vette a taligáját és most is szervizbe van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!