Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is utáljátok azokat a...

Ti is utáljátok azokat a vezetőket, akik arra büszkék, hogy mennyire füstöl nekik a régi dízel autójuk?

Figyelt kérdés
Főleg a fiatalok körében divat kinek kormol jobban. (Heves megye, elmaradott rész)
2018. jan. 2. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

Igen, mi is utáljuk őket.

Most elégedett vagy?

2018. jan. 2. 14:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem hallottam mėg erről, hogy erre büszkėk, vagy menő lenne...
2018. jan. 2. 15:00
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem milyen összefüggés van a menőzés,és a füstokádás közt,igaz Én Bp.elmaradott részén élek,fent a rózsadombon.

Arrafelé egy kamaz sofőr biztosan félisten mert látni sem lehet akkora füstöt nyom?

Vagy hogy működik ez?

2018. jan. 2. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
59%

Az Audim úgy füstöl, mint egy harckocsi ködgyertya!

Szerinted örülök neki?!

2018. jan. 2. 15:13
 5/16 D. Brasco ***** válasza:
Hát ez a szmókendsárm popszakma már csak ilyen.....
2018. jan. 2. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, mindig elgondolkozok, hogy lehet ilyen autónak forgalmi engedélye.
2018. jan. 2. 15:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Heves megye elmaradott részén élek és konkrétan melyik településekről van szó?

Mert én ilyet csak ritkábban tapasztalok, ráadásul nekem is dízel van, persze az jobbik fajta és nem a sufni tuning verzió... Ha a 2-es Golffal mondod a gyereket azt ismerem is.

2018. jan. 2. 15:44
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem utálok embereket, az nem szokásom. Viszont vannak kevésbé szimpatikus viselkedésformák, amibe nálam a menőzés minden formája beletartozik.

Ha valakinek nincs pénze új autóra, a régi pedig füstöl, az szerintem elfogadható, de ha valaki azért bütyköl meg egy kocsit, hogy az aszfalton hagyott koromcsíkkal pótolja ki a farokhossz hiányosságait, azzal kevésbé rokonszenvezek.

2018. jan. 2. 15:45
 9/16 anonim ***** válasza:

Igazából nagyon kevesen büszkék erre, még a szmókendsármosok közül is. A legtöbb füstölős autó tulajának a korom csak egy szükséges rossz, mert ha megchippelik keményen a turbódízelt, akkor minden nagyon szép és jó lesz, egy dolgot leszámítva, a kormolást.

Van nekem is egy ismerősöm, 1.9 TDI A4-essel, istenien megy az autó, tud vagy 200 lovat, én is próbáltam. Viszont annak is a tulaja utálja, hogy már egy 30 km-s út után is a ronggyal kell törölgesse a rendszámot és a lámpákat, úgy összekormolódik :) Nem szándékos.

2018. jan. 2. 15:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Jah az vicc. Magukat égetik. Ha már nem megy akkor legalább ne is lássák, szerintem ezen az elven vannak.
2018. jan. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!