Ti is utáljátok azokat a vezetőket, akik arra büszkék, hogy mennyire füstöl nekik a régi dízel autójuk?
Igen, mi is utáljuk őket.
Most elégedett vagy?
Nem értem milyen összefüggés van a menőzés,és a füstokádás közt,igaz Én Bp.elmaradott részén élek,fent a rózsadombon.
Arrafelé egy kamaz sofőr biztosan félisten mert látni sem lehet akkora füstöt nyom?
Vagy hogy működik ez?
Az Audim úgy füstöl, mint egy harckocsi ködgyertya!
Szerinted örülök neki?!
Heves megye elmaradott részén élek és konkrétan melyik településekről van szó?
Mert én ilyet csak ritkábban tapasztalok, ráadásul nekem is dízel van, persze az jobbik fajta és nem a sufni tuning verzió... Ha a 2-es Golffal mondod a gyereket azt ismerem is.
Nem utálok embereket, az nem szokásom. Viszont vannak kevésbé szimpatikus viselkedésformák, amibe nálam a menőzés minden formája beletartozik.
Ha valakinek nincs pénze új autóra, a régi pedig füstöl, az szerintem elfogadható, de ha valaki azért bütyköl meg egy kocsit, hogy az aszfalton hagyott koromcsíkkal pótolja ki a farokhossz hiányosságait, azzal kevésbé rokonszenvezek.
Igazából nagyon kevesen büszkék erre, még a szmókendsármosok közül is. A legtöbb füstölős autó tulajának a korom csak egy szükséges rossz, mert ha megchippelik keményen a turbódízelt, akkor minden nagyon szép és jó lesz, egy dolgot leszámítva, a kormolást.
Van nekem is egy ismerősöm, 1.9 TDI A4-essel, istenien megy az autó, tud vagy 200 lovat, én is próbáltam. Viszont annak is a tulaja utálja, hogy már egy 30 km-s út után is a ronggyal kell törölgesse a rendszámot és a lámpákat, úgy összekormolódik :) Nem szándékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!