Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nagyobb benzinmotoroknak...

A nagyobb benzinmotoroknak milyen a gázreakciója?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert én sohasem szerettem benzinmotort vezetni, rossz a gázreakciójuk, sohasem azt csinálták, amit szeretnék.

Az első autómat kivéve az összes dízel, most egy 2 literes Lagunám van, kifejezett jó a gázreakciója, érezni,hogy "tol" vagy inkább ugrik.

Előtte egy Mondeo MK3 volt, az is normálisan reagált a gázadásra, szintén 2 literes dízelmotorral

A Az 1,6-2.0 benzineseket, amikor lepadlózod, akár el is kezdhetsz számol 1...2...3...4...5...6...7....8.. mire "felébred" a motor.

Ellenben a dízelben, legalábbis, ami nekem van lepadlózod és egyből lendül a fordulatszámmérő meg a km/h.

Arra lennék kíváncsi, hogy a nagyobb V6-V8 motoroknál mi a helyzet?

Azok ugranak vagy náluk is kell egy kis idő, mire felébrednek?

2018. jan. 1. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

alapvetően az a bajod,hogy nem tudsz vezetni. benzinest nem alapjáraton hajtunk, pláne nem padlózzuk 1500-ról.

használni kell az úgynevezett sebességfokozatokat.

2018. jan. 2. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Milyen Lagunád van az enyém nem ugrál sehova :D
2018. jan. 3. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!