Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300. 000. kilomtér futásteljes...

300. 000. kilomtér futásteljesítmény az már soknak számít egy Oplenél?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 1. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem sok ha pályán pakolták bele. Ha csak városban akkor sok.
2018. jan. 1. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:

"Egyébként nagyon érdekes ,mert ezen az oldalon a földet megkerülő autókat is bevállalná mindenki"

Azért a legtöbben az oldalról sem vállalnának be ilyet. Még pár év és lassan hozzászoknak a magas óraálláshoz és akkor csak belátják, hogy a dízel 20 év 170 000km az csak illúzió volt :)

2018. jan. 1. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Tíz év alatt 300'000 km? Az valamivel több mint 80km/nap. Az nem sok. Használatra vette a gazdája. Nem a városi kátyukat kerülgetni a dugóban 2-3km-es utakra. Az jobban elhasználja az autót.

Fotelból nem lehet autót venni. Ki kell menni terepre. Meg kell nézni. Ki kell próbálni. Ha nincs rutinod, vidd el szerízbe állapot felmérése.

2018. jan. 1. 23:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a típusú autóm van mint a linken. Ugyan így dízel, csak ennél jobban felszerelt. Most tart 289.000km-nél. (Nem, nem ennyire tekertem vissza magamnak.)

Egyáltalán nem érzem úgy hogy egy bontószökevény lenne. -12 fokban két hét állás után is azonnal indul. Olajfogyasztás gyakorlatilag nincs.

Tehát ha kicsit odafigyeltek rá, nem feltétlenül hullik atomjaira ennyi km-nél egy ilyen motor.

Ennyi km-rel a beltérben csak minimális kopások jelentkezhetnek. (Ugyan ez a félbőr ülésem van nekem is.)

Viszont ennél az autónál valami turpisságot gyanítok. Ugyanis az első lökhárító és a fényszórók facelift utániak, míg a hátsó lámpák facelift előttiek. Érdekes... Gyárilag ilyen öszvér megoldást még nem láttam. Ami persze nem zárja ki hogy nincs, de az is lehet hogy vagy az elejét vagy a hátulját valami miatt cserélték.

2018. jan. 2. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
nem, ez a reális
2018. jan. 2. 18:08
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, átgondolom!

Igen, ez az első - hátsó rész difi nekem is feltünt. :)

2018. jan. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!