Amint a képeken is látható, sajnos beleállt egy csavar a bal első gumimba. Mivel nem eresztett le azonnal, csak másnap délelőtt vettem észre, hogy defektes, addigra eresztett le teljesen. Elvittem a legközelebbi gumishoz, ott azt mondták, nem javítható biztonságosan, mivel túlságosan a futófelület szélén van a sérülés.
Elsősorban gumisok/hozzáértők véleményeit várnám, hogy valóban dobhatom ki az amúgy újszerű gumit, vagy esetleg van rá esély, hogy mégis javítható. Elvégre több szem többet lát.
Hát valóban a szélén van, de szerintem ettől még javítható. Ránézésre még egy otthoni javítás sem lehetetlen " gumijavító kukaccal " nem tudom mi pontosan a neve, de ha így rákeresel meglesz.
2018. jan. 1. 16:52
4/17 anonim válasza:
Én nem vagyok ugyan gumis, de józan paraszti ésszel: amelyik gumis erre azt mondja egy javítás után, hogy felteszi az nem gumis... nekem speciel eszembe se jutna a javítás, hanem csak a csere. A magad és mások biztonsága miatt...
2018. jan. 1. 16:58
5/17 anonim válasza:
Szerintem meg amelyik gumis erre azt mondja, hogy nem javítható, az nem gumis.
2018. jan. 1. 17:10
6/17 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy nem javítható. hanem amelyik utána ezt fel is teszi...
2018. jan. 1. 17:14
7/17 anonim válasza:
Közel van az oldalfalhoz de NEM az oldalfal sérült. A gumis helyében meg szerintem sokan ezt mondanák, inkább vegyen egy új gumit ( lehetőleg nála ) mintsem fillérekért megjavítsa.
2018. jan. 1. 17:52
8/17 anonim válasza:
Szerintem simán javítható. Vidd el másik gumishoz is.
Nem az oldalfal sérült, ezt még simán tudják javítani.
2018. jan. 1. 18:10
9/17 anonim válasza:
Ugyanilyen volt nekem is, 2 kis gumishoz elvitem, egyik sem vállalta, de mindkettő egy nagy gumiszervízet ajánlott, ahol rendelkezésre állnak speciális gépek és a hozzá szükséges tudás.
A nagynál szó nélkül megcsinálták egy óra alatt, igaz, valamivel drágább volt, de a 40ezer forintos gumi árának így is csak a töredékét kellett kifizetnem.
2018. jan. 1. 18:29
10/17 anonim válasza:
Nekem nem rég (bő egy hónapja) lett javítva egy ilyen, "kukaccal", nincs semmi baj vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!