Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Laufenn s fit eq nyári gumi...

Laufenn s fit eq nyári gumi milyen lenne?

Figyelt kérdés
Nem ismerem a márkát, csak annyit tudok hogy Hankook csoporthoz tartozik. Valakinek vélemény erről?

2017. dec. 21. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra az autóra amire neked kell pont megfelelő.
2017. dec. 21. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első tökéletes választ adott! Habár az én személyes véleményem, hogy az én kocsimra nem kellene...
2017. dec. 21. 09:53
 3/4 dirtboy ***** válasza:

én is laufennt használok nyáron,pontos típust nem tudok lehet hogy azt amit kérdezel.

én meg vagyok elégedve vele igaz még csak egy szezont használtam.

2017. dec. 21. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:

1-2 es vàlaszadó a nesze semmi vàlaszaival...no comment.

Köszi 3- as az értelmes vàlaszért. Konkrét felhasznàlói visszajelzések érdekelnek, mert làttam màr Audi A8 alatt is, E60 BMW alatt is. Ilyen szomszédnak a fiànak, a baràtnője hallotta hogy jó/ nem jó vàlaszokat kerüljük. Attól még hogy màsodmàrka, lehet jó. Sokszor azt tapasztalom ,hogy a prémium màr csak a nevéből él, de hàt ugye a marketing...Sokan bekajàljàk még mindig és szentül hiszik hogy a màrkanév a minden!

Nyilvàn nem lehet mellé lőni egy prémium gumival, de ugye ott a Continental gumi oldalfal problémàja, ami új koràban szetetett szakadni, ha épp kapott egy sima padkàra felàllàst! Ettől függetlenül nekem is Contik vannak most, de nyàrra most bepróbàlnék màst, nem vagyok elvakult màrkafanatikus.

2017. dec. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!