Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nem indul az autó?...

Mitől nem indul az autó? Lehet találgatni, várom a tippeket.

Figyelt kérdés

Jelenség: nagy éjszakai hideg után reggel nem indul. Sokáig önindítózik, de semmi.

Első alkalommal amikor ezt csinálta, úgy 1 hete, akkor nem zúgott az üzemanyag szivattyú, tegnap elvittem, kicseréltettem. Ma reggel megint nem indult.

Megütögettem a szivattyú tetejét, megmozgattam a vezetékeket, utána kis gázadással egyből beindult.

Szóval: a szivattyú 1 napos, az akksi 2 éves, az önindító 2 éves, valamint melegben egyből indul mindig.

Mit nézessek még meg? Jövőhéten elviszem villamosságihoz is, hátha találnak valamit.

2017. dec. 30. 10:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszi, most már sokkal jobb :D

Különben beszéltem egy autószerelő ismerőssel, csak ő nagyon messze lakik ezért nem mentem hozzá, ő is a szivattyúra tippelt az elmondottak alapján.

Most így utólag persze már én is okosabb vagyok, de előtte ki a fene gondolta volna, hogy a vezeték a kontaktos.

2017. dec. 30. 12:40
 22/23 A kérdező kommentje:

Viszont akkor melegben miért indul elsőre?

Ha a csatlakozó a xar, akkor melegben is ütögetnem kéne, nem?

2017. dec. 30. 12:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Vagy nem árt kipucolni a tankot így nem kapkodha fel állandóan a szemetet.
2017. dec. 30. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!