Mitől nem indul az autó? Lehet találgatni, várom a tippeket.
Jelenség: nagy éjszakai hideg után reggel nem indul. Sokáig önindítózik, de semmi.
Első alkalommal amikor ezt csinálta, úgy 1 hete, akkor nem zúgott az üzemanyag szivattyú, tegnap elvittem, kicseréltettem. Ma reggel megint nem indult.
Megütögettem a szivattyú tetejét, megmozgattam a vezetékeket, utána kis gázadással egyből beindult.
Szóval: a szivattyú 1 napos, az akksi 2 éves, az önindító 2 éves, valamint melegben egyből indul mindig.
Mit nézessek még meg? Jövőhéten elviszem villamosságihoz is, hátha találnak valamit.
Az ütés-rúgás már nekem is megy, mindenféle célszerszám is van, de inkább maradnék a hagyományos slusszkulcsos indításnál :)
Urak (gondolom itt most én vagyok az egyetlen nő), köszönöm a segítséget! Úgy tűnik feleslegesen cseréltettem ki a szivattyút... :/
Nem szokták cserélni a szűrőt? Ilyet még nem hallottam.
Évente veszek bele új szűrőket és olajat. Benzines az autó.
Hát való igaz, hogy reggel óta elmormoltam egy pár imát...
De szivattyút már legalább egy ideig nem kell cserélni. Sovány vigasz.
Az... Nekem 20 éves van bent de nem cserélném ki csak úgy.
Ja de, nekem van 2 tartalék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!