Mitől nem indul az autó? Lehet találgatni, várom a tippeket.
Jelenség: nagy éjszakai hideg után reggel nem indul. Sokáig önindítózik, de semmi.
Első alkalommal amikor ezt csinálta, úgy 1 hete, akkor nem zúgott az üzemanyag szivattyú, tegnap elvittem, kicseréltettem. Ma reggel megint nem indult.
Megütögettem a szivattyú tetejét, megmozgattam a vezetékeket, utána kis gázadással egyből beindult.
Szóval: a szivattyú 1 napos, az akksi 2 éves, az önindító 2 éves, valamint melegben egyből indul mindig.
Mit nézessek még meg? Jövőhéten elviszem villamosságihoz is, hátha találnak valamit.
Ha véletlen a totózó felé jársz, majd ott érdemes tippelni.
Ezt jobb ha kiolvastatod és nem kell feleslegesen cserélgetni mindent benne, hanem csak azt ami rossz.
A szivattyú már 2x leállt az elmúlt 1 hétben, csak úgy tudtam beindítani, ha ütögettem. Mivel szinte naponta, késő este-éjjel is használom az autót így kicseréltettem, hogy ne az út közepén álljon le éjjel 1-kor.
Hibakódot nem jelzett ki, azt megnézték tegnap. Ők sem tudták megmondani, mitől lehet. A benzin maxmotion 95, néha teszek bele 100-ast is.
Peugeot 206
Ha kontakthibás a szivattyú kábele, azt autóvillamosságinál kicserélik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!