Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nem indul az autó?...

Mitől nem indul az autó? Lehet találgatni, várom a tippeket.

Figyelt kérdés

Jelenség: nagy éjszakai hideg után reggel nem indul. Sokáig önindítózik, de semmi.

Első alkalommal amikor ezt csinálta, úgy 1 hete, akkor nem zúgott az üzemanyag szivattyú, tegnap elvittem, kicseréltettem. Ma reggel megint nem indult.

Megütögettem a szivattyú tetejét, megmozgattam a vezetékeket, utána kis gázadással egyből beindult.

Szóval: a szivattyú 1 napos, az akksi 2 éves, az önindító 2 éves, valamint melegben egyből indul mindig.

Mit nézessek még meg? Jövőhéten elviszem villamosságihoz is, hátha találnak valamit.

2017. dec. 30. 10:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Először is: benzin vagy dízel?
2017. dec. 30. 10:35
 2/23 A kérdező kommentje:
Benzin...igaz, ez kimaradt.
2017. dec. 30. 10:40
 3/23 anonim ***** válasza:

Ha véletlen a totózó felé jársz, majd ott érdemes tippelni.

Ezt jobb ha kiolvastatod és nem kell feleslegesen cserélgetni mindent benne, hanem csak azt ami rossz.

2017. dec. 30. 10:45
 4/23 anonim ***** válasza:
xar az akksi
2017. dec. 30. 10:50
 5/23 A kérdező kommentje:

A szivattyú már 2x leállt az elmúlt 1 hétben, csak úgy tudtam beindítani, ha ütögettem. Mivel szinte naponta, késő este-éjjel is használom az autót így kicseréltettem, hogy ne az út közepén álljon le éjjel 1-kor.

Hibakódot nem jelzett ki, azt megnézték tegnap. Ők sem tudták megmondani, mitől lehet. A benzin maxmotion 95, néha teszek bele 100-ast is.

2017. dec. 30. 10:53
 6/23 anonim ***** válasza:
a szivatyúra tippelek lehet gyári hibás, illetve sokszor rossz minőségű az alkatrész.
2017. dec. 30. 10:58
 7/23 anonim ***** válasza:
szivattyú kábelezése rendben van? lehet kontakt hibás...
2017. dec. 30. 11:03
 8/23 anonim ***** válasza:
Opel F astra?
2017. dec. 30. 11:17
 9/23 A kérdező kommentje:

Peugeot 206

Ha kontakthibás a szivattyú kábele, azt autóvillamosságinál kicserélik?

2017. dec. 30. 11:20
 10/23 anonim ***** válasza:
F astránál volt gyakori hiba hogy a szűrő rászorult a tank falára, és pár jól irányzott rúgás után minden f@$Z@ volt. Az attól függ hogy hol kontaktos a dolog
2017. dec. 30. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!