Mi a véleményetek az Eneos motorolajról?
Olcso, lehet venni biztos helyrol ahol tuti nem kapsz hamisat igy ezek alapjan hasznalom. Hogy jo e nem tudom, nem igazan van laborom ellenorizni.
Sajnos nem sok fajta olajat gyart igy keves autoba jo de nekem ahova kell eleg.
Ez a japánok nemzeti olaja. Négy éve törvény írja elő, hogy a szigetországot elhagyó, ott gyártott autóba, vagy külön motorokba csak Eneos 0W20-as olaj tölthető.
Én is ezzel járok, olyan mint a víz. Tízezrenként cserélem, nem hiányzik semmi belőle, és a színe is elfogadható.
a véleményem, hogy kiváló. Mint mindenhez, ehhez is nagyon értenek a japók.
0W20 és 5W40 közt bármi jó bármibe.
" Én is ezzel járok, olyan mint a viz. "
Akkor inkább nem.
"Négy éve törvény írja elő, hogy a szigetországot elhagyó, ott gyártott autóba, vagy külön motorokba csak Eneos 0W20-as olaj tölthető. "
Ezt hol olvastad, hol lehetne utána nézni? Érdekelne, mert nekem is Japánban gyártott Mitsubishim van, de a márkaszervizben is Shell-t öntenek bele... Ja, és 5W-30-ast!
Márkaszerviz, ja... Tették volna az kocsiba az 5W40-t mert "mindig ezt szoktuk".
Mikor megmutattam neki a gépkönyvben, hogy nézze már, itt van hogy 0W30, akkor pislogás: tényleg... de az nincs. Ha hozunk beleöntik? Akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!