Első autóvásárlás?
500-ert golfbol kb a legalja van........amugy en sem vagom hogy miert errol almodik mindenki piri pénzből.......
Az astra vagy swifr sokkal jobb valasztas ninden teren
Mivel járnál a legjobban ? milyen szempont figyelembe vétele mellet ?
Hol használnád leginkább az autót, város, vidék, mekkora város ?
Milyen gyakorisággal és heti vagy havi átlag Kilométer használat mennyi lenne ?
Család van ? Gyerekek kora ? hány fős a család?
meddig akarod megtartani az autót 1 - 2 év vagy akár 3-5 vagy több év ?
Miért pont az 1.6 -os és miért nem 1.4 -es G Astrában gondolkozol? ( KGFB díj, súlyadó miatt is kérdezem)
Tudom , te kérdeztél és nem kérdéseket vártál, hanem választ a kérdésedre, de a minél jobb válaszadáshoz minél több körülményt ismerni kellene.
Mire 500ezer a limit?
A vételáron túl is lesznek kiadások, sőt szervizre is kellene költeni ( olajcsere, vezérlés, stb)
Ott a pont az 5-nél.
Kérdező, ha 500k-ért veszel kocsit, akkor 700k-val kell rendelkezned. Minimum.
Nem koppra veszünk autót...
Egyébként a Swiftel járnál a legjobban. Megbízható, olcsó fenntartás, keveset fogyaszt.... nem kell rá költeni, ha jót választasz...Ellenben a golfokkal...
Ennyiért mindenképpen F astra ! g-ból ennyiért csak leharcolt van de F-ből kapsz rozsdamenteset ennyiért . szeerintem biztonságosabb mint a swift jobban eggyik se megy jobban a másiknál igazán szerintem . Illetve ez személyes vélemény de az f astra szerintem sokkal jobban néz ki . ha fiatal vagy szerintem sokkal jobb a megjelenése mint egy swifté a társaságban . ha meg családos vagy akkor meg méret miatt a nyerő az f astra . mi 4-en haverokkal balcsira lementünk cucokkal ugy hogy kényelmesen elfértünk 1 hétre :D Az én szerelmem így néz ki most (400-ba vettem az egy év altt szervízre 200 ezret költöttem rá de minden kicséréltettem gyertyák vezérlés első hátsó fék kormányösszekötő stb stb minden potom pénzért van hozzá )
Igen tisztában vagyok vele, hogy ennyiért csak leamortizált darabokat lehet kifogni, pusztán megemlítettem. :)
Kisebb városban, illetve átutazóba kb. 100km oda vissza, heti rendszerességgel akkor is leginkább a hétvégén. Nincs család, két személlyel lehet kalkulálni leginkább. Mivel első autóról beszélünk, így kb. 1-2 évre tervezek, ez idő alatt már csak sikerül annyi tapasztalatot szerezni, hogy a következőre már nagyobb összeget is merjek kiadni. Azért 1.6 mert ha nem is sokkal de valamivel erősebb és ha netán több személyt kellene szállítani akkor jól jöhet. Ha már felhoztad a kötelező biztosítást, és a súlyadót mennyire befolyásolja?
Igen kiírhattam volna a félreértések elkerülése végett, hogy a limit magára az autóra vonatkozik, az első nagy szervizelés természetesen külön van. :)
Szeretem az Opeleket sok emlékem fűződik hozzájuk, az F astrahoz is van személyes tapasztalatom, azért is raktam előrébb a swifttel szemben. Habár swifttel sincs bajom, és arra amire kell tökéletes mindkettő. :)
Szép darab, használd balesetmentesen! :) Egyébként hányas motor van benne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!