Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok de...

Autóvásárlás előtt állok de szükségem lenne segítségre?

Figyelt kérdés
Sziasztok.úgy döntöttem szeretnék autót vásárolni és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. :) nos tehát az autót úgy szeretném megvásárolni hogy leteszem az autó 50-60%át nekik készpénzben a maradékot pedig havonta részletben szeretném fizetni.a kérdésem pedig hogy ez lehetséges úgy hogy én külföldön dolgozom de Magyarorszagon szeretném így megvásárolni a kocsit?ez nem jelent majd problémát az autokereskedesnek?

2017. dec. 22. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy elfogadják Mo.-n a bankok a külföldi munkahelyet. Hol van bankszámlád?
2017. dec. 22. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kereskedő csak akkor adja oda, ha a vételár 100%-át megkapja. Bank ad hitelt, ahol a számlád vezetve van.
2017. dec. 22. 23:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat viszont tudomasom szerint ehez a banknak semmi koze sem lesz. Mivelhogy az autokereskedes oldalan felvan ez a lehetoseg tuntetve auto vasarlasra es meg olcsobban kapom meg az autot is ha igy vasarolom meg.vegulis hasonloan mukodik mintha kolcsont vennek fel,csak leteszek konkretan 2 millio forintot az autoert es aztan meg havonta fizetek erte 50 ezret korulbelul 3-4 evig de eztis en valaszthatom mennyi ev alatt szeretnem lefizetni a maradek osszeget. Remelem igy erthetobb
2017. dec. 22. 23:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Szoval en hitelt nem veszek fel de egyebkent Svajci banknal vagyok
2017. dec. 22. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Erthetobb, csak neked nincs fogalmad rola mi az a hitel. Az autokereskedo nem adhat neked hitelt, hanem szerzodesben van valamelyik bankkal vagy mas hitelintezettel, akivel neked kell majd hitelszerzodest kotni. Es igen, gond lehet a kulfoldi munkahely, mert se ellenorizni nem tudjak a jovedelmedet, se letiltatni, ha esetleg 'elfelejtesz' fizetni.

Aztan arra is gondolj, hogy magyar rendszammal Europa jopar orszagaban tartosan nem kozlekedhetsz, tehat kerned kell majd helyi rendszamot az autora. Csakhogy amig hitel van rajta, ez nem biztos hogy mukodik am...

2017. dec. 22. 23:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben kezdem kapizsgalni koszonom.tenyleg nincsen fogalmam a hitel temarol meg fiatal srac vagyok es nemvolt dolgom hitellel informalodni szerettem volna.ugyerzem valamelyik nap felhivom az autokereskedest hogy pontosan elmondjak naluk hogy mukodik ez es mit lehet tenni.koszi meg 1x netan ha valaki tud meg valamit a temarol irhat.
2017. dec. 22. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért nem ott veszel autót ahol élsz? Simán lehet, hogy olcsóbb, de hogy egyszerűbb a hitelt elintézni az is biztos!
2017. dec. 22. 23:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Na erre meg nemis gondoltam!lehetseges hogy sokkal egyszerubb lenne.
2017. dec. 22. 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam mivelhogy magyar allampolgar vagyok igy egyszerubb lenne Magyarorszagon autot vasarolnom ezert meg sem fordult a fejemben hogy itt nezzek auto utan.
2017. dec. 22. 23:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Annak is nlzz utána, hogy ott ahol élsz, mennyire tolerálják a külföldön bejegyzett autók tartós használatát.

Általában nem szeretik, vannak országok, ahol még büntetnek is érte.

A vételáron kívül, a kötelező biztosítás miatt is inkább itthon érdemes autót regisztráltatni, nyugaton drága a KFB, de aki tartósan kint él, sok helyen nem tolerálják, ha napi használatban magyar rendszámmal közlekedik.

Egyébként a hitelre vásárolt autó sehol nem olcsóbb, mint amit azonnal kifizet a vevő, a hitelt nem a kereskedő adja, hanem egy bank, és az is jellemző, hogy a hitel törlesztéséig a bank lesz a tulajdonos...

Autót hitelre csak akkor vásárolj, ha az munkaeszköz, és másképpen nem megoldható... bár akkor meg inkább lizingelnek.

2017. dec. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!