MTZ 892.2 és MTZ 892.3 között mi a különbség? Lehet szó bármi más xxx.2 vagy xxx.3 ról a lényeg a végén van (a .2 tudom, hogy egyeneshidas stb van ilyenünk, de a .5 meg már adblue magasnyomás, de a .3 mit takar?
Figyelt kérdés
Mostanában látok több .3 ast közlekedni az utakon, de ismeretségi körömben nincs .3 as így maradt ez a felület.2017. dec. 26. 09:54
11/11 anonim válasza:
Öcsém, nekem most is van MTZ (lehet 2 lesz ami közül az egyik szezonban sorművelős lenne), de én átülnék egy normálisabba ha futná a keret az biztos! Meg nem is akarok a mezőgazdaságba invesztálni most már amúgy sem.
Erről ennyit! Mellesleg a gagyi /3 ugyanaz mint a 892-es csak kapott intercoolert, meg hengerenkénti izzítást amit már régebben kellett volna, az aksikat átrakták az orrába, aztán itt kimerült a "modernizálás".
Az ilyen adblue-st, CR-motorost meg ha jót akarsz magadnak még most elfelejted, ismervén miket tudnak a ruszkik, bélarossziakiak hozni.
Itt a legtöbben szívtak az új MTZ-kkel, legtöbbször a gyatra összerakás, minőség, alkatrészek miatt. Azon meg még az sem segít ha fél évig húzgálod a csavarokat mire beáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!