Mennyire jó autó az Alfa Romeo?
A 147/156/GT konstrukciók nem voltak a legjobbak valóban, de a 159-től kezdve már nagyon is megbízható autók.
A rossz híre valóban igaz volt a fent említett típusokra, hisz még Alfásként is azt mondom, hogy néha valóban hisztisek tudnak lenni.
Az új típusok már jól sikerültek, csak sokan egy kalap alá veszik a régi típusokkal. Főleg olyanok, akiknek soha nem volt Alfájuk, csak olvastak róla valamit.
Nem vagyok a legelvakultabb Alfás, de a mostani 159-em nagyon jó választás volt. A 2 év alatt az olajon és a szűrőkön kívül csak egy ablakemelő motort cseréltem ki rajta, azt is csak azért, mert egy műanyag fogaskerék repedt el, de maga a motor rész működött.
Szerintem ez is bizonyítja, hogy igenis megbízható autó. Ráadásul tetszik, hogy a fogyasztása a súlya ellenére nagyon szerény. A legutóbbi 200 km-es utamon 5.4-et produkált normál tempó mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!