Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó autó az Alfa Romeo?

Mennyire jó autó az Alfa Romeo?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik az Alfa 159 és érdekelne, hogy mennyire szervízigényesek. 2000 köbcentin aluli érdekelne. Jó a megjelenése, nem egy hétköznapi autó, ezért is érdekelne igazán.

2017. dec. 24. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

A 147/156/GT konstrukciók nem voltak a legjobbak valóban, de a 159-től kezdve már nagyon is megbízható autók.

A rossz híre valóban igaz volt a fent említett típusokra, hisz még Alfásként is azt mondom, hogy néha valóban hisztisek tudnak lenni.

Az új típusok már jól sikerültek, csak sokan egy kalap alá veszik a régi típusokkal. Főleg olyanok, akiknek soha nem volt Alfájuk, csak olvastak róla valamit.

Nem vagyok a legelvakultabb Alfás, de a mostani 159-em nagyon jó választás volt. A 2 év alatt az olajon és a szűrőkön kívül csak egy ablakemelő motort cseréltem ki rajta, azt is csak azért, mert egy műanyag fogaskerék repedt el, de maga a motor rész működött.

Szerintem ez is bizonyítja, hogy igenis megbízható autó. Ráadásul tetszik, hogy a fogyasztása a súlya ellenére nagyon szerény. A legutóbbi 200 km-es utamon 5.4-et produkált normál tempó mellett.

2017. dec. 25. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Az Alfákat szerelni horror, katasztrófa, sorscsapás, kevés nehezebben szerelhető autó van. De ezt te csak akkor veszed észre ha te szereled. De szerintem innen ragadt át a köztudatba hogy "rossz autó"
2017. dec. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!