Auto vasarlas elott allok, melyiket válasszam? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
A kivalasztott peldanyok:
Alfa Romeo 166 v6 3.0
Alfa romeo GT 2.0
Alfa romeo 156 2.5
Melyiket miért, és miért ne? :)
2017. dec. 7. 22:33
1/12 anonim válasza:
Az Alfa Romeókat leszámítva bármelyik jó választás. Azokkal leginkább a szerelőhöz fogsz kocsikázni.
2/12 anonim válasza:
Használt Alfát max annak ajánlott aki a márka szerelmese, de annak nem kellenek miértek.
3/12 anonim válasza:
Az Alfákat kihagynám, inkább a többi közül választanék, ahogy mások írták.
Ha Alfa-rajongó vagy, úgyis tudod, melyiket akarod. Ha nem, akkor válassz megbízható autót.
4/12 anonim válasza:
Komolyan,.most minden nap valaki alfa romeot akar venni ? A legmenőbb verda a gyakorin
5/12 anonim válasza:
Az Alfa kivételével jók az általad kinézett típusok, szóval én azt venném meg. :-)
6/12 anonim válasza:
Melyiket miért, és miért ne? Egyiket sem, mert sok baj van velük.
7/12 A kérdező kommentje:
Hat ez epito jellegu komment volt sracok..
2017. dec. 8. 13:03
8/12 anonim válasza:
Én szeretem az Alfákat, de ezek közül egyiket se venném meg. Öregek, bajosak, sokat esznek, nyelik a lóvét. Ha mindenképpen ettől a márkától akarsz autót, akkor csak 159, azokkal töredéke gond van, mint a fent felsorolt típusokkal.
9/12 anonim válasza:
Nézd ha szívni akarsz, akkor bármelyik jó.
Ha nem akkor másik fajta autót.
10/12 anonim válasza:
Alfát csak hozzáértő Alfa mániástól vegyél. Akkor van esélyed arra hogy mindent megkapott és nálad is rendben lesz ha tőled is mindent megkap. Kényes az tény de ha vigyázol rá akkor meghálálja kevesebb szervizlátogatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!