A golf4 kombi 1,6 16v jó választás lehet 6-700000ft között?
Figyelt kérdés
Benzines kombit szeretnék és többet megnéztem ebben az árkategóriában,de talán ez tetszett a legjobban. Mi a véleményetek róla,vagy ha tudtok valamit ajánlani szívesen fogadom.2017. dec. 23. 18:43
1/5 anonim válasza:
Rossz motor, túlárazott, rohadó autó.
Én 1.9 TDI-t vennék ebből pedig utálom a dízelt.
Vagy benzines G Astra, 1.4 mert nem eszi az olajat, vagy 1.6 de ahhoz szerencse kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Miért rossz motor? Egyet kipróbáltam elég jól ment. A hivatalos fogyasztási átlaga 6,9L. Szerintem az nem rossz egy ekkora autótól. És amit néztem 2000es évjáratú volt de nem láttam rajta rozsdát az alján sem.(650ért árulták)
2017. dec. 23. 18:59
3/5 anonim válasza:
El kell engedni ezeket már.. Ilyen árban jobb, fiatalabb autókat kapsz.
4/5 A kérdező kommentje:
De mit?
2017. dec. 23. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!