Milyen kezdő motort válasszak? Többi lent!
Figyelt kérdés
A2-es jogosítványhoz keresek egy megfelelő motort, főképp városba és túrázni.
125 cc már kicsi lenne nekem, ezért 250 és 400 cc között dilemmázok.
Eddigi felmerült motorok:
- Suzuki GSF 250/400 cc-s bandit
- Honda CB 400
Minden tanácsot, véleményt megköszönök!
2017. dec. 22. 22:31
1/11 anonim válasza:
Ne most vegyél nagymotort! Majd tavasszal. Akkor ki is tudod próbálni. Szerintem a Honda jobb a Suzukinál.
2/11 anonim válasza:
Én egy GS500-at ajánlanék, A2 kategóriában talán az egyik legjobb választás és emellett nem túl szervizigényes motor.
3/11 A kérdező kommentje:
22:47 Természetesen tavasszal szeretnék, ez lemaradt. Próba nélkül, szinte "vakon" nem vennék semmit.
2017. dec. 23. 01:00
4/11 A kérdező kommentje:
22:54 Utánanéztem, és tetszik, csak attól félek, hogy 500 cc kezdőként nem lenne sok?
2017. dec. 23. 01:02
5/11 anonim válasza:
GS 500 és GPZ 500 nagyon jó kezdő motor, 500ccm egyáltalán nem kezelhetetlen teljesítmény, nagyon barátságos motorok. Én GPZ-vel kezdtem, jó nyomaték van benne és hétköznapi közlekedéshez teljesen jó erő. Nem izomgépek ezek, olcsó, jó kezdő motorok, de ha akarod dinamikusan is lehet vele közlekedni. Youtube videókat ajánlok róluk, tetszeni fog :)
6/11 anonim válasza:
#4 Teljesen kezelhető nyomatékos kis motor. Én annó ilyenen tanultam A2-es kategóriát és egy elég pozitív csalódás volt a motor.
7/11 anonim válasza:
Gs500. Japán belpiacos 400-as nagy drága ha gond van vele.
Gpz 500 bőven túl van az A2 korlátain, kb csak a KLE500 fér bele ugyan azzal a blokkal. Bár az ER-5nek is van fojtott változata, de az meg már túlfojtott 34 lóra, amikor A2-be 46 belefér.
8/11 anonim válasza:
Igen, a belpiacoshoz vadászni kell az alkatrészt. Nem sok az 500ccm, én 750-el kezdtem. Csak ész kell hozzá 😀
9/11 anonim válasza:
Nekem a kezdő motor egy 2015ös ER6-n volt. 1 év után lett belőle egy 2016-os gsx-s1000.
Nincs rossz kezdő motor. Ha fejben feldolgozod, hogy nem vagy Rossi, és nem próbálsz a többi motoros után menni, akkor nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!