Astra J 1.7 CDTI vagy Accord 2.2 IDTEC?
Mind a kettő dízel, kombi ,manuális, Astra 2014, 61e km, Accord 2009, 120e Km, az ár ugyanaz: 3,3m
Most is Opeles vagyok bár ne lennék,a Hondát mindenki ajánlja. Az Opelben a kevés kilométer meg a 2014 es gyártás a megnyerő meg hogy csak 4 éves autó lesz.
Tehát a kérdés hogy melyik lenne a jobb választás ? Első szempont a megbízhatóság.
Nem egy kategória a kettő, az Accord sokkal nagyobb mint egy Astra így a legésszerűbb válasz: Azt vedd amekkora méretosztály kell neked.
Viszont ha jót akarsz akkor benzines Accordot veszel és nem lesz vele gondod a kötelező szervizeken kívül.
Tudom hogy alsóközép vs. középkategória,
dízelhez ragaszkodom mert vannak számomra előnyös lehetőségek vele.
Nem így értettem a kategóriát hanem úgy hogy az Astra méretbeli társa a Civic, az Accordé pedig az Insignia.
Illetve a honda motorja még csak EURO4-es (ha jól tudom) és még nincs benne DPF, hosszú távon nézve biztos hogy a Hondát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!