Egy 2008-2013 Honda Accord fenntartása mennyire költséges?
Akinek van 3-4 milliója autóra ,annak legyen fenntartani.
Üzemanyag semmivel sem több kb ,mint egy 20 éves 1.6 benzinnek.
Adói,biztosítási költségei havi szinten +1-2e ft egy régi mondjuk 1.4 kocsihoz képest.
A szervíz ami drágább tud lenni,de nem suzukihoz kell mérni...
Igazából a kategóriájában kihívóan alacsony a fenntartásuk az accord-oknak,és mellé egyik legmegbízhatóbb konszern típus.
"meg 10e km enkent 12e Ft kb az olajcsere "
Hát azt elszámoltad komám.
40.000-nek is jó az! ( Nem márkaszervizben)
Ha magának csinálja , a 2 literes accorddal nézve.
Gyári olajszűrő 3 ezer.
Gyári 4 liter olaj 20e, de "olcsóbb" Motul 8100 0W-20 13e ft.
Gyári légszűrő 4e , Gyári pollen 3.2e
Számoljunk Motul olajjal és gyári cuccokkal 13+4+3,2+3 ~olyan 23e ft anyagköltség+munkadíj inkább az olajcsere
"mesélj még!"
Mesélek! Én nem arról beszéltem, hogy ilyen kis sz@rrágó majomgyerekek árokzsírral kenetik a motort azt az mennyibe kerül akcióba! Aztán át nem nézetik, klímát nem fertőtleníttetik stb, hanem aláfekszenek cigánykodnak, hogy minél olcsóbb legyen.(jelzem nem is 0w-20 olaj való bele de nem baj, a te kocsid megy tropára)
Gondoljátok hogy egy kb 4 millió forintos autónak ennyi az igénye hogy lecserélitek az olajat aztán csókolom?
Ezért nem lehet itthon normális kocsit venni!
Márkaszervizben 17e olajjal együtt,mi? Jót röhögtem, az olaj magában kerül annyiba! :) Lehet hogy mikor te viszed akkor már előre röhögnek hogy itt a kis smucig péniszke, öntsük be neki a tré olajat neki aztán hadd menjen...:) A márkaszervizek amúgy is nagy kanyhallók.
Ilyen autó annak való akinek van is pénze szervizelni! Urambocsá ha elromlik benne valami azt kicserélni, mielőtt tönkretesz benne még 3 másik dolgot. Ezek súlyos pénzek tudnak lenni.
Filléres gyógyegerek vegyenek Suzukit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!