Ha a benzinkutas rossz folyadékot töltött az autóba és ezáltal tönkrement akkor mi van?
Jégálló szélvédőmosó folyadékot kértem tőle, azt is töltött bele 'állítólag'. Erre másnap miután éjjel fagy volt, alig jön lötty a mosóból. Aztán később már egyáltalán nem jött. Fura hangja volt a motornak ami tolja a folyatékot, ezért elvittem szerelőhöz, vettem egy új motort bele, azzal lökte a folyadékot, de azt mondta hogy belefagyott az előző. Szétcseszte a csöveket is, ezért hátul már egyáltalán nem jön semmi, sőt, befolyik az autóba. Elöl pedig a motorháztető alatt lévő cső is ereszt, be a motortérbe.
És tudom hogy bosszúból tette, mert előző nap este a kocsmában állítólag az én brigádomból valaki az autója kereke alá rakott egy üveget. Kérdezte is flegmán hogy nem tudom -e ki volt...
Ilyenkor mit lehet tenni?...
Én nem értek hozzá, bíztam benne hogy rendes cuccot rak bele...
Nem tudom számít -e de azért leírom,
2004-es ford focus 1.6 benzin, első autóm.
Ha nem fagyálló olt benne akkor előtte 0-ra kellett volna üríteni a folyadékot (nem csak kipróbálni hanem kispriccelni az összeset és utána felölteni)
A csövekben benne van ~1,5-2l folyadék, ha előtte nem fagyálló volt benne egy próbától nem fog odajutni a fagyálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!