Mustang vagy toyota gt86?
Figyelt kérdés
Ezen 2 auto kozott gondolkodom. 2-3eves autokrol van szó. Ha mustang akkor vagy 2.3 vagy 5.0 300le felett van mar a gyengebbik is.
Csak a toyota szinte fele annyiba kerul. Sok helyen olvastam rola, de már gyerekkorom ota itt vagyok az oldalon és sokszor jott mar hasznos valasz. Helyesirasert bocsi.(telefonorol gyorsan legepeltem)
2017. dec. 17. 13:11
1/5 anonim válasza:
(Pont annyival tartott volna tovább helyesen írni, amíg beírtad, az elnézéskérést, sose értettem ezt az igénytelenséget)
Ha van pénz a Mustangra, és a fenntartásra is akkor nem kérdés, a Mustang egy ikon, egy életérzés. De csak 5.0
2/5 anonim válasza:
gt86 kanyarvadászatra mustang egyenes haladásra jó, de azért a mustáng 2.3 valamivel még viccnek is rossz
3/5 anonim válasza:
Elképesztően különböző a két autó. Nekem amúgy egy V8-as Mustang kéne, nem egy kanyarvadász, mint a GT86, de nem is érdekel, a lényeg, hogy mikor rálépsz a gázra, libabőrös leszel. És hát a Mustangtól karakteresebb autó nem sok van, főleg az új autók között.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem tudom már mit fogok venni. Pláne a mai próbák után.
2017. dec. 17. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!