Mostanában miért akar hirtelen minden ismerősöm megszabadulni a dízel autójától?
Figyelt kérdés
Mikor idáig odavoltak értük, hogy nyomatékos és keveset fogyaszt?2017. dec. 17. 10:52
1/14 anonim válasza:
Gondolom rájöttek, hogy a kevesebb fogyasztás és a szervizelés költsége nem áll arányban.
2/14 anonim válasza:
Most az a divat, hogy a dízel környezetszennyező és védjük a természetet.
3/14 anonim válasza:
Talán az ismerőseidet kérdezd, én nem látom, hogy mindenki csak a dízeleket adná el (talán azért van több eladó, mert korábban sokkal többet vettek belőlük). Egyébként most már a legtöbb előnye elveszett, egy benzines is hasonlóan fogyaszt és a gázolaj tartósan drágább, mint a benzin. Emellett ott van a használattal és szervizeléssel kapcsolatos félsz. Az egyetlen előnyük az volt, hogy nem annyira döglöttek, mint a turbókorszak előtti benzinesek, de már ez is elmúlt.
4/14 anonim válasza:
Megunták a dübörgő, kalapáló motorzajt.
5/14 anonim válasza:
Rengeteg ismerősöm (meg én is) dízelt használ, egyik sem akar megszabadulni tőle.
Viszont ha valaki lepusztult szart vesz, az sok esetben csak a téli fagyok beálltával derül ki. Lehet, hogy az ismerősi köröd ilyenekből áll.
6/14 anonim válasza:
mert berezeltek, hogy itt a dízelek vége, mert talán 8-10 év múlva 1-2 városból ki lesznek tiltva...bár attól még máshol lehet használni, de hát istenem, a faxság mindig gyorsabban terjed.
7/14 tothp válasza:
Mára a dízelek igénytelensége és elnyűhetetlensége már csak történelem. Ettől kezdve nem biztos, hogy megéri egy ilyet fenntartani. Szerintem kisautóba utoljára a vw tett klasszikus dizelmotort 1,9td néven. Mechanikus adagolóval, ahogy kell.
8/14 anonim válasza:
Egy magyar CR-dízel taxi, 3 éve itt megállt a számláló, azóta is fut.
9/14 anonim válasza:
divat, de azért még mindig dízel bmw sokak álma
10/14 anonim válasza:
Szerintem kamukérdés, kell a dízelelleneseknek a mai köpködés adag...
Senkit nem tudok mondani aki szabadulni akar a dízeltől, még azok sem akik köztudottan azért szívnak vele mert lerúgott hulladékot vettek, még ők is max másik, jobb dízelt akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!