Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorra biztosítás, utólag?

Motorra biztosítás, utólag?

Figyelt kérdés
Vettem 1 motort 50es csak egy szimpla robogó,de biztosítást nem kötöttem rá,de már egy jó ideje megvan. Az érdekelne ,hogy ha most szeretnék kötni akkor lehetséges anélkül,hogy az adás-vételi óta eltelt hónapokat ne kelljen utólag kifizetnem? Vagy hogy működik ez? Jár érte valami bírság hogy nem azonnal kötöttem?

2017. dec. 16. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosítás adott év, adott napjáig érvényes. Ha ma kötsz rá-akár online-akkor már 1 évig lesz biztosításod. Visszamenőleg nincs értelme, nem is lehetne.
2017. dec. 16. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Fedezetlenségi díjat kell fizetned, az átírás napjától a KGFB-kötés időpontjáig, naponta.

Hát, drága hobbid van...

[link]

2017. dec. 16. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 okoska, ez a forgalmi engedélyhez kötött járművekre igaz! Görgesd lejjebb és ott van a segédmotor:0 Ft!!
2017. dec. 16. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Segédmotorra is kötelező a biztosítás, ha ellenőrzéskor nem tudod igazolni, megbüntethetnek, de fedezetlenségi díjat nem kell fizetned a biztosítatlan időszakra. Igazán nagy baj persze akkor van, ha balesetet okoztál és nincs biztosításod...
2017. dec. 17. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért írtam, ha motorozik és sürgősen kell neki biztosítás, online is megkötheti kb 3500Ft 15 perc, kap igazolást és bátran mehet, nincs egyéb dolga, és 1 évig jó.
2017. dec. 17. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!