Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Www. Hasznaltauto.hu/auto/bmw/...

Www. Hasznaltauto.hu/auto/bmw/330/bmw_330d-12318716 Vélemény?

Figyelt kérdés

beltér: full extra jó poén

400ezer km oké gondolom a többiben is hasonló a helyzet csak tekertek

belülről tisztességes állapotban van. kívűl látom az első lökös bal also részén egy kis lepatogzást dehát ennyi baja legyen műanyag nemfog rohadni a felniken szokásos parkolási sérülés

2017. dec. 14. 23:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tipikusan úgy néz ki, mint ami valami ruppótlan hülyegyereknél töltött pár évet, aki csak hajtotta, de karbantartani nem volt pénz. Leütött felnik, világító hibajelzések, és ez csak pár kép alapján. Tartok tőle, hogy itt komoly meglepetések várnak a leendő tulajra.
2017. dec. 14. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:

ennyiért extra keveset futott fiatalabb 3-as focust kapsz ami mellesleg kívül is de belül főleg szebb és modernebb.

Aki szerint a futott km nem számít annak hajrá vegyem meg ezt a tutijókisbéemvét

2017. dec. 15. 00:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Időpont ma 00:27

egyet értek. Nekem 3-as focusom van, el nem cserélném 3-as bmw-re...

2017. dec. 15. 10:31
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

de leszögezném h érdeklődési szándékkal kérdezem nincs kőbevésve h nekem pont ez a kocsi kell pont igy.

km ert például azért nem nézem mert magyarországon 100/98tekert. megkockáztatom h minden +10éves diesel 300-400ezer körül pörög valósba

50ezer alatt is kilehet nyírni mindet meg 400erernél is lehet még jó egy motor ha arra figyelnek

azért fogott meg ey a hirdetés mert oké kívül látszik az idő de belül nincs kiülve az ülés a váltó patika (talán új) pedálok nem kopottak igy felmerült bennem h autópálya km ami meg nem baj

a hibajelzés az nem egy kiégett égőt jelzés?

a fenti pirosak meg értelem szerűen nincs bekötve a tag h fényképezgesse a kocsit

2017. dec. 15. 11:10
 5/13 Oliver38 ***** válasza:
A kilóméter állás tényleg nem mérvadó,de abban igaza van az előző válaszadóknak hogy a Focus jobb választás ennyi pénzért,vagy esetleg egy Astra,Insignia.
2017. dec. 15. 16:48
 6/13 A kérdező kommentje:

ennyi pénzért valoban de mint írtam csak gondolkodok egy váltáson. ha ilyen BMWre mennek akkor világos h 3-3.5 millios sávban kell gondolkodnom

az Opel Ford és hasonló márkák jok de egyenlőre maradok a kategoriánál

2017. dec. 15. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Anyagilag jobb választás az Focus? Lehet, sőt biztos.

Minden más egyébben? Egyáltalán nem :D

Meg kell nézni, ott kiderül minden.

2017. dec. 15. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Van ott légzsákhiba jelzés is.
2017. dec. 15. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Az lehet sok minden miatt. Az E46-nál hulladékok voltak az övcsatik érzékelői, azok is ilyen hibát dobtak.
2017. dec. 15. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Övcsatinak szerintem nincs köze a légzsákhoz. A foglaltság érzékelő szokott elromlani, amit olcsón sufnizni lehet emulátorral. Csak ebből is látszik, hogy beleszartak az egészbe. Az egész autórók ez süt nekem.
2017. dec. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!