Www. Hasznaltauto.hu/auto/bmw/330/bmw_330d-12318716 Vélemény?
beltér: full extra jó poén
400ezer km oké gondolom a többiben is hasonló a helyzet csak tekertek
belülről tisztességes állapotban van. kívűl látom az első lökös bal also részén egy kis lepatogzást dehát ennyi baja legyen műanyag nemfog rohadni a felniken szokásos parkolási sérülés
ennyiért extra keveset futott fiatalabb 3-as focust kapsz ami mellesleg kívül is de belül főleg szebb és modernebb.
Aki szerint a futott km nem számít annak hajrá vegyem meg ezt a tutijókisbéemvét
Időpont ma 00:27
egyet értek. Nekem 3-as focusom van, el nem cserélném 3-as bmw-re...
köszönöm az eddigi válaszokat!
de leszögezném h érdeklődési szándékkal kérdezem nincs kőbevésve h nekem pont ez a kocsi kell pont igy.
km ert például azért nem nézem mert magyarországon 100/98tekert. megkockáztatom h minden +10éves diesel 300-400ezer körül pörög valósba
50ezer alatt is kilehet nyírni mindet meg 400erernél is lehet még jó egy motor ha arra figyelnek
azért fogott meg ey a hirdetés mert oké kívül látszik az idő de belül nincs kiülve az ülés a váltó patika (talán új) pedálok nem kopottak igy felmerült bennem h autópálya km ami meg nem baj
a hibajelzés az nem egy kiégett égőt jelzés?
a fenti pirosak meg értelem szerűen nincs bekötve a tag h fényképezgesse a kocsit
ennyi pénzért valoban de mint írtam csak gondolkodok egy váltáson. ha ilyen BMWre mennek akkor világos h 3-3.5 millios sávban kell gondolkodnom
az Opel Ford és hasonló márkák jok de egyenlőre maradok a kategoriánál
Anyagilag jobb választás az Focus? Lehet, sőt biztos.
Minden más egyébben? Egyáltalán nem :D
Meg kell nézni, ott kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!