Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznaltauto vasarlas utan...

Hasznaltauto vasarlas utan mit kell megnezetni?

Figyelt kérdés

vasaroltam egy hasznaltautot

nem nagyon fiatal, 15 eves de szep allapotban van

nem ertek hozza, de gondolom erdemes lenne megnezetni nehany dolgot rajta, de nem tudom pontosan mit es mennyibe kerulne

tescoban veszek motorolajat, azt gondolom ki cell cserelni

+ gumit nincsennek e leengedve

mi mast kell megnezni ilyenkor?

2017. nov. 8. 13:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
oh ne viccelj, mindent. fékek, futómű ... vidd el egy szerelőhöz és mondd el neki h nézze át kompletten.
2017. nov. 8. 13:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne te vegyél olajat!

Vidd el szerelőhöz! Ha vezérműszíjas, akkor azt cseréltesd le mindenképp! De tényleg mindenképp! Ha láncos, akkor csak kérj véleményt, hogy milyen állapotban van. A szerelő hang alapján megmondja.

Ezen felül cseréltesd le az olajat, de majd ő tudja, hogy mit kell belerakni és meg is csinálja. Semmiképp ne hagyd ki ezt a lépést sem!

Nézesd meg így a tél előtt a fagyálló szintjét és a fékek állapotát. Továbbá nem tudom, hogy miként nézted át vásárlás előtt, de a futóművet is nézesd át vele.

2017. nov. 8. 13:06
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Vétel előtt kell megnézni haverral aki ért hozzá vagy elvinni a tulajjal egy műhelybe és alá menni a szakinak . Akkor van lehetőség alkudni ha találnak hibákat .
2017. nov. 8. 13:31
 4/19 A kérdező kommentje:

megvasaroltam

nagyon olcso volt es nagyon szep kulsoleg

hol talalok egy megbizhato olcso szerelot Budapesten?

2017. nov. 8. 13:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Na ez az mi nagyon nagyon nehéz dolog. Vagy keresel egy közeli ismerős, aki tud ajánlani valakit, vagy szimpatikusnak tartva kipróbálsz valakit, azt vagy bejön, vagy nem. Melyik kerületben laksz? A 20.-ban tudok neked ajánlani egyet akikhez én vittem. Nem a legolcsóbbak, kicsit néha morgósak is, viszont lelkiismeretesen dolgoznak.
2017. nov. 8. 13:44
 6/19 A kérdező kommentje:

Csepelen ismerek egy szervizt

[link]

nem ok azok veletlen?

szerintetek mennyibe fog ez kerulni mind? mire szamitsak kb? 10.000ft? 100.000?

olajcsere, vezermuszij, fekek allapota, futomu ...

2017. nov. 8. 13:50
 7/19 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó? Amúgy nem Csepelen, hanem Pesterzsébeten van amelyikhez én járok.
2017. nov. 8. 13:53
 8/19 A kérdező kommentje:

peugeot 206

1.1 benzines

2017. nov. 8. 13:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha nem talál valami orbitális nagy disznóságot a szerelő, akkor 30-40 körül kijön majd a mutatvány. Az a motor láncos, szóval vezérműszíjat nem kell cseréltetned. Azonban, ha azt mondja, hogy a lánc hangos akkor 150 körüli összegre is számíthatsz. Az olajcsere nem egy ördöngősség azon a kocsin, meg úgy összességében semmi sem az.
2017. nov. 8. 13:58
 10/19 anonim ***** válasza:
ha pedig a torziós részt kell felújítani (hátsó futómű), akkor jóval megdrágul a mutatvány. Márpedig ez esélyes. Ha csak a szokásos, akkor 60 ezerből meglehet.
2017. nov. 8. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!