A hasznaltauto.hu fel van törve? Vagy honnan tudják már feladás pillanatában a nepperek hogy hívni kell? Illetve miért nem értik meg ha leírom a hirdetésbe hogy ne keressenek?
Figyelt kérdés
Feladtam egy autót, ami bőven piaci ár alatt van. Legolcsóbb a kategóriában, egy pici hibával, ami orvosolható akár házilag is. Ez egy automata váltós kisautó. Nem telt el egy perc, gyakorlatilag kattintottam egyet és már hívott is egy kereskedő hogy ezek az autók így meg úgy meg az áruk így meg úgy és hogy hát irányár vagy sem, mert ez az ár nagyon magaaaas.... a hírdetésben leírtam hogy fix ár, a hirdetésben leírtam hogy a telefonban alkudozók ne hívjanak, mégis kapom ezeket a hívásokat... felvan törve az oldal és nem olvassák el, vagy elolvassák és leszarják? Mégis mit gondolnak? Régebben is volt ilyen problémám, amikor árultam másik autónkat, sok értékes vevőm ugrott pár ilyen féreg időhúzása miatt.2017. okt. 18. 18:22
1/5 anonim válasza:
Miért lenne feltörve????
Egyszerüen ahivatásosaknak van olyan programja, ami minden változást azonnal jelez nekik, az ügyintézök közül meg valamelyik azonnal hív, hátha olcsón el tudják happolni.
Az nem érdekli öket, mit írtál, mert sokakat meg tudnak gyözni arról, hogy nekik adja el olcsóbban.
2/5 anonim válasza:
Detto ugyanígy jártam tavaly ilyenkor. Este 10 óra volt, hogy felraktam a hahu-ra, rákattintottam, hogy elolvassam a saját hirdetésemet, amikor csörgött a telefon, hogy megvan-e még. Amíg beszélgettünk, jött még egy hívás, egy félórán belül még kettő.
Gondolom, be lehet állítani valami figyelőt sms-értesítéssel.
4/5 anonim válasza:
Ugyanez van most nálam is.. Normális ember nem hív,felraktam a hirdetést fél perc múlva már hívott is az első cigány csürhe.. Olvasni sem tudnak ezek az értéktelen szarok,azt se tudja miről áll neki már a telefonban alkudozni..
5/5 anonim válasza:
Ebben az országban alig van pár normális ember . Egy felhívott,normálisnak látszott telefon alapján,aztán mire odakerült a dolog hogy találkozunk és megnézni, ott vártam órákat baxott eljönni a megbeszélt helyre.. Én már csak röhögök rajta,csak sajnos ezekre a suttyókra megy el az ember drága ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!