Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet benzin szag?

Mitől lehet benzin szag?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapja érzem már az autómon (opel astra G 1.2 ) hogy megyek vele és miután kiszállok pont a küszöbnél érzem a benzin szagot. Körbe néztem alá néztem semmi nem utalt erre . Arra gondoltam a motortérből jöhet a szag de ott sem láttam semmit. Aggódnom kellene? 2001 es a verda és 360 ezer km van benne ha ez valamit számít. Előre is köszi
2017. dec. 14. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet a benzinszűrő már rozsdás, felpattant rá egy kavics és csinált rá egy apró lyukat. Én egyszer jártam így.
2017. dec. 14. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
kimaradt: járasd a motort és nézd meg a szűrőn nem fújja-e ki a benzint valahol.
2017. dec. 14. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
nálunk megrepedt a benzincső, nem fogyasztott látványosan többet, de benzin szag volt a kocsiban
2017. dec. 15. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam a motortérben volt benzin szag (Astra G 1999, 1.4 16V), elvittem szerelőhöz: a benzincső ami mely a motorba, itt minimálisan szivárgott az üzemanyag. Nem tudott vele mit csinálni, tömítéscsere +le-felrakás sem oldotta meg, nekem mindig megjelent egy cseppnyi üzemanyag ami azért volt veszélyes, mert ha a forró kipufogóra rácseppen, akkor begyulladhat és tűz keletkezhet!
2017. dec. 15. 08:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Ebből baj nem lesz? Mert ahogy nyitom az ajtót lehet érezni szóval valószínű a motortérből jön.
2017. dec. 15. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
hát nem egészséges
2017. dec. 15. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem egészséges dolog, de han em akarsz egy vagyont költeni rá, akkor ne törődj vele. Viszont ugyanakkor veszélyes a forró motor miatt!
2017. dec. 18. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyival kiegészíteném pár napja mintha az olaj teknő csöpögne. Azzal mit tudok csinálni?
2017. dec. 21. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!