Opel corsa b-ben miért jön éget szag az utastérbe 100as tempónál?
Figyelt kérdés
Nem kipufógáz, hanem valami éget szag árad az utastérbe. Először arra gyanakodtam, hogy a blokkról ég valai piszok, vagy olaj, de tiszta a motor. Alaposan meg is tisztitottam, de továbbra is jön a szag. Mindez csak 100km/h felett történik. 1996os évjárat, 1,4benzin2016. aug. 18. 07:05
1/8 anonim válasza:
Nem inkább egy bizonyos fordulat felett jön?
2/8 A kérdező kommentje:
5ösbe 2800körül pörög 100nál. próbáltam aztis, hogy álló helyben üresben pörgetem a motort, de olyankor nem füstöl. Gondolom a menetszél hozza be
2016. aug. 18. 07:16
3/8 A kérdező kommentje:
vagy ha nem a menetszél akkor talán csak terhelésnél ég valami. tanácstalan vagyok
2016. aug. 18. 07:21
4/8 anonim válasza:
Nem lett valamilyen alkatrész cserélve mostanában? Pl. kipufogó.
5/8 anonim válasza:
nekem F astrában volt ez, hogy a kipufogó le lett cserélve, és volt valami kenőcsös cucc amit használtak a szereléskor, az ha felforrósodott adott büdös szagot
6/8 A kérdező kommentje:
pont f astrából származik a motor. már 4éve a corsa hordja, de ezidáig nemcsinált ilyet. 255ezer km van benne, és az utóbb 25ezeret a corsa kasztnijával csinálta
2016. aug. 18. 08:38
7/8 anonim válasza:
alá kell nézni, lehet, hogy valahol kifúj a kipufogó
8/8 anonim válasza:
ja, és persze nézd meg a motort, ha olajos, vagy erősen poros, szennyezett, akkor az is adhat szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!