Amikor azt mondják, hogy felfelé nem szabad kihagyni sebességet az ajánlott, vagy van káros hatása?
Ahol lakom falu például reggel ott,a kettes 80 érik!
Két falu között nyugodtan kényelmesen eltudom indítani a napot.(munka végett),majd vissza ismét a falum felé,ilyenkor már meleg motor.
A faluból a városfelé indulva : van 1 kereszteződés ami lakotton kívülire vezet,reggel ott a kettes 80 bőven van,mert terhelt út én miattam ne fékezzen le a sor.
#7: modjuk egy előzés kövér 2-esben városban, utána simán rakom a 4-est,mert már nem gyorsítok tovább.
országúton 3-asban előzés után simán megy az 5. mert nem gyorsítok tovább, miért raknám 4-be,hogy aztán rögtön váltsak 5-be?
#12: legtöbb kocsi majdnem megfutja a 100-at kettesben, nagyobb köbcentisek még fölé is mennek.
ha meleg a motor miért ne pörgethetnéd 5-6 ezerig?
"kövér kettessel" mennyivel is mész a városban? 70-80-al???
semmi közöm hozzá, a te dolgod. De nehogy már úgy állítsuk be, ezt a dolgot, hogy ez így mennyire frankó. Meg, hogy ezt megköveteli a forgalom ritmusa! Akkor miért nem indultok harmadik fokozattal. Akkor még kevesebbet kell kapcsolgatni.
Ezt a sok falábút! Aztán még meg is magyarázzák hogy ők az okosok...
egy 20-al poroszkáló traktor mögül te 4-esben erölködsz kifele?
én nyomom kettesben 50-ig
országúton meg legalább 70-ig,rakok egy 3-ast, fel 90-igaztán megy az 5.
ez nem falábúság, így kell autót vezetni. az előzést minél hamarabb le kell tudni
Én az agyonpörgetés mellett vagyok, lazán el szoktam pörgetni még a dízel autómat is leszabályozásig, a benzinest meg pláne. Ettől függetlenül hülyeségnek tartom, hogy minden nap kihúzatod 80-ig kettesben az autód. Főleg ha nem előzöl, nem versenyzel, vagy nem száguldozós kedvedben vagy éppen.
Ja és a 20-al menő traktort hogy megelőzd, ahhoz sem kell padlógáz :D Szépen felváltogatok 2500-3000-res fordulaton, mint mindig, aztán helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!