Benzin vagy dízel?
Figyelt kérdés
Benzines vagy dízel autót lenne nekem érdemesebb vennem? Fiatal vagyok, leginkább hátsó kerekes kéne, és amit azért lehet rugatni is. Akár pár példát is írhattok, vagy tapasztalatokat.2017. dec. 14. 19:57
11/16 A kérdező kommentje:
:10
Abból pontosan melyik tipust, osztályt?
2017. dec. 14. 22:41
12/16 anonim válasza:
e46, e36, e34 2.5-ös motor alatt egyiket se vennen meg, legyen benne kraft.
Meg egy 1.8T passatnak is adnek eselyt.
13/16 A kérdező kommentje:
#12 a bmwkből benzinesekre gondolsz? Vagy is-is?
2017. dec. 14. 23:45
14/16 anonim válasza:
Is-is, ha mar bmw akkor ne csak mutatoba legyen.
De meg 2000 koruli a4-es vagy passat mindkettö 1.8T motorral, huznak azok a gepek is. Ha keves a 150lo akkor meg mindig ott a chiptuning.
15/16 A kérdező kommentje:
Chiptuningról azt hallottam hogy régebbi kocsik már nem nagyon bírják. Hátsókerék, max 4x4 kéne, ezért a passatot kizártam
2017. dec. 15. 13:51
16/16 anonim válasza:
8: nagyobb veszteséghő, kisebb nyomaték miatt könnyebb blokk és hengerfej, tehát kisebb a hőkapacitás. na ettől melegszik be sokkal gyorsabban egy benzines. okostojás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!