Ogre bogre kérdése:
Bkat. Jogsi sikeres vizsa igazolásért nem mentem el 3 évig Nyiregyházára, közben Pestre költöztem, át lehet kérni a papirikat ennyi el telt idiő után?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 08:47
1/4 anonim válasza:
Mivel sikeres vizsgát tettél az természetesen "nem veszett el".
Be kell ballagni az egyik NKH irodába, pl. Petzvál József u. 39.
Viszont szerintem jobban jársz, ha előbb beszélsz azzal az irodával, ahova eredetileg menned kellett volna! Ők biztos többet tudnak segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszt!Azt hittem ujra kell csinàlnom mindent,de akkor utàna jàrok!. . .
2017. dec. 13. 14:40
3/4 anonim válasza:
Csak akkor kell, ha a forgalmi nem sikerül és abbahagyod. Ha a forgalmi kész, akkor már bekerülsz a rendszerbe és 100 évesen is kikérheted, ha orvosi alkalmasságit kapsz rá.
Ja igen, ez jó tanács. Ennyi idő után érdemes egy új orvosit csinálni, mert ugye a 3 évvel ezelőtti dátum fog rákerülni, tehát csak 7 évre kapnád meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeteket😉🤗🤗🤗🤗
2017. dec. 15. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!