Milyen autót vennétek 10-15 millióért?
Autó vásárlás előtt állok és kb 18 millió Ft.-ot tudok maximálisan ráfordítani , de persze nem muszáj mindet elkölteni.
Nincs főbb kritérium , szívesen meghallgatok bárkit.
Úgy nézem, hogy magánvásárló vagy, és az autó nem munkaeszköz neked, csak közlekedésre kell.
10-15 millió forint egy részről nagyon sok pénz, más részről ahhoz kevés, hogy bármit gondolkodás nélkül megvegyél, mert nem jön ki belőle egy értelmesen felszerelt A6-os vagy 5-ös BMW sem. Ez nem is baj, nem ezekben gondolkodnék.
Mondjuk jó lenne tudni, milyen igényeid vannak. Nagy legyen? Bírja a terepet? Vagy sportosat szeretnél? Mekkora utakra használnád? Mekkora a család (ha van)? Az árat ezután érdemes emlegetni.
Ha én költhetnék el ekkora összeget autóra, én is inkább kettőt vennék. Egy Mazda MX-5-öst 4-5 millióért, meg mondjuk egy nagyon jól felszerelt Golfot vagy valami hasonlót 3-4 millió körül. A maradék pénzt meg félre lehet tenni fenntartásra, szervizre.
Nem tudom abból, hogy én milyen autót vennék mennyivel leszel okosabb. Én személy szerint Volvo V40, Audi A3 és VW Golf vonalon nézelődnék magamnak. Az árból gondolhatod hogy nem az alapmotoros alapfelszereltséget nézegetném ezekből. ;)
A használt prémium bálnák engem hidegen hagynak. De kinek a pap, kinek a papné. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!