Milyen autót vennétek 10-15 millióért?
Autó vásárlás előtt állok és kb 18 millió Ft.-ot tudok maximálisan ráfordítani , de persze nem muszáj mindet elkölteni.
Nincs főbb kritérium , szívesen meghallgatok bárkit.
Konkrét típust nem tudok írni, de függően attól hogy bírnám-e szervizeltetni lehet Volvo-tól kezdve az Audin át egészen a Mercedesig, vagy bármi más Japán gépig, ami ennyi pénzért már mondhatni kifogástalanul felszerelt.
Nem elhanyagolható az sem, hogy kinek milyen hajtás jön be
Én ebből 2 autót vennék....
egy hobbiautót, valami 40 év körüli mercit, esetleg egy kétajtós W123-ast.
meg egy "melósautót" ami szerintem szintén merci lenne.
Egy W140 S350 megteszi, szép, nagy dög és ahhoz képest nem is eszik sokat, na de a sok sok megmaradt millióból lehetne tankolni.
Az biztos, hogy nem ismeretleneket kérdeznék arról, hogy ő milyet venne, számomra annak ugyanis nincs jelentősége, ha teljesen más szempontok szerint választ a másik, mint amelyek az én szempontjaim.
Olyan nincs, hogy nincsenek kritériumok, feltételek, elvárások az autó felé.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__89..
Rendesen megszaladt a szekér 1 hónap alatt 19 évesen zolikám, mi a titkod, avass be minket pór parasztokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!