Sandero vs Baleno, szubjektíven és objektíven, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
- Megbízhatóság?
- Kényelem?
- Költségek?
- Motorok?
- Külső?
2017. dec. 7. 14:57
1/5 anonim válasza:
Új? Használt? Keret? Valamit mondjál!
3/5 anonim válasza:
Az egyik Dacia, a másik Suzuki.
Kell még más magyarázat???
4/5 anonim válasza:
Szubjektíven Baleno nagyon csúnya, érdemes kivárni a faceliftet, SCrossnál is nagyon bejött a frissítés, Sandero viszont egész pofás szerintem. Műszakilag Suzuki biztosan jobb, efelől semmi kétségem, és talán kényelmesebb is. Sanderóból kifelejtették pl. a hangszigetelést, ami hosszú távon nagyon fárasztó lehet. Dacia motorjai túl picik, szerintem abszolút túlzásba estek a 0,9-es turbókkal, Suzukiban legalább 1.2-es turbó nélküli van, egészen biztosan hosszabb életű lesz. Régi elmélet, hogy a külseje adja el az autót, nem tudom hogy ezért nem veszik a Balenót, pedig 3.2-ért jó ár szerintem, vagy azért mert Indiában készül...
5/5 anonim válasza:
Szubjektív véleményem: Baleno. Ellentétben az egyik előttem hozzászólóval, nekem még a külseje is bejön. :-) (persze nem a legszebb autó, amit valaha láttam, de tűrhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!