A Suzukikban miért nincs sok kárpit az ajtón?
Családi autóba felesleges , jobb ha teljesen műanyag minden. Főleg meg ha gyerekek is vannak. Mert ha a gyerekek bemásznak, beugrálnak , sáros , poros , latyakos cipőbe, mindent össze kennek. Na ezt sokkal könnyebb kitakaritani.
De próbálja meg valaki a plüsskárpitot, bőr belsőt kitakaritani 2-3 gyerek után.
Az én Suzukim 5 éves, semmi hiba.
Miért nincs benne? Mert így olcsóbb legyártani.
Jaj, 7- es, nézzük csak a BMW-ket. Nem kell hozzá 500e km, és a gatyádat is ráköltöd...
Az én 20 éves Swiftem km számlálója most fog fordulni, nem tudom hányadjára, 2 biztos. 1.0 motorja van, 5 éve van nálam, kb 70 ezret költöttem rá, és tök rendben van.
Egy ilyenkorú némettel nem biztos, hogy ilyen olcsón megúsznám, és lehet többször esne ki a sorból szervíz miatt...
Az átírás, olajcsere, műszaki, amiket nem számolok, mert az alap. Azt minden kocsinál kell. Típustól, márkától, évjárattól, állapottól Függetlenül.
Ez a 70, ez szervízköltség.
De, volt kipufogócsere, úgy rémlik 15 ezer volt. Meg kuplung csere is, a teljes szett 12000. Ja, meg AC pumpa csere, 22000. Ami így hirtelen eszembe jut.
Egy BMW-nél nyilván magasabbak lennének a költségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!