Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzukikban miért nincs sok...

A Suzukikban miért nincs sok kárpit az ajtón?

Figyelt kérdés

2017. szept. 5. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
mert teljesen felesleges ezek közlekedőeszközök, ha luxust akarsz vegyél prémiumot
2017. szept. 5. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert a Suzuki egy SSZZAAAR,azért.
2017. szept. 5. 17:28
 3/12 anonim válasza:
59%
2-es válaszolónak mondanám hogy a Suzuki nem szar egy vitarát vettünk 1 éve semmi baja tökéletes különböző országokba a Suzukikat rally-ra is használják és ha egy szar lenne minek venne akárki is.
2017. szept. 5. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Még jó, hogy 1 éves autónak nincs semmi baja basszus...
2017. szept. 5. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Családi autóba felesleges , jobb ha teljesen műanyag minden. Főleg meg ha gyerekek is vannak. Mert ha a gyerekek bemásznak, beugrálnak , sáros , poros , latyakos cipőbe, mindent össze kennek. Na ezt sokkal könnyebb kitakaritani.

De próbálja meg valaki a plüsskárpitot, bőr belsőt kitakaritani 2-3 gyerek után.

2017. szept. 5. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én Suzukim 5 éves, semmi hiba.

Miért nincs benne? Mert így olcsóbb legyártani.

2017. szept. 5. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Majd,ha lesz benne 500.000 km és még mindig nincs sok gondja mint a német autók többségének,akkor térj vissza a kérdéshez.
2017. szept. 10. 11:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Jaj, 7- es, nézzük csak a BMW-ket. Nem kell hozzá 500e km, és a gatyádat is ráköltöd...

Az én 20 éves Swiftem km számlálója most fog fordulni, nem tudom hányadjára, 2 biztos. 1.0 motorja van, 5 éve van nálam, kb 70 ezret költöttem rá, és tök rendben van.

Egy ilyenkorú némettel nem biztos, hogy ilyen olcsón megúsznám, és lehet többször esne ki a sorból szervíz miatt...

2017. dec. 7. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:
#8! Ilyenkor tudok felrobbanni! Nekem is régi Swiftem van, de jóval többet költöttem rá, mint 70 ezer, pedig még nincs meg 5 éve. Műszaki, gumi, olaj, vezérléscsere... cserélsz egyátalán valamit? Nem is rozsdásodik? A kipufogó sem rohadt még le? Átiratni sem kellett? Meséld már el, hogy csinálod!
2017. dec. 7. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Az átírás, olajcsere, műszaki, amiket nem számolok, mert az alap. Azt minden kocsinál kell. Típustól, márkától, évjárattól, állapottól Függetlenül.

Ez a 70, ez szervízköltség.

De, volt kipufogócsere, úgy rémlik 15 ezer volt. Meg kuplung csere is, a teljes szett 12000. Ja, meg AC pumpa csere, 22000. Ami így hirtelen eszembe jut.

Egy BMW-nél nyilván magasabbak lennének a költségek.

2017. dec. 8. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!