Mennyibe kerül a tetőkárpit leszedése egy autónál?
Van egy Skoda Fabiam, már régi autó, elengedett a ragasztás felül. Az autókárpitos azt mondta ő nem szedi le, szedessem le egy karosszériással, és vigyem el hozzá, 15k-ért megcsinálja, majd rakassam vissza a karosszériással.
Mennyibe lenne a fel és visszarakás?
Én ugyanebben a cipőben járok most azzal ak ülönbséggel, hogy én leszedtem és "konyhakészre" csináltam a tetőborítást (leszedtem a kárpitot és a szivacsréteget is eltávolítottam), csak elviszem ma a kárpitoshoz és 15k-ért bekárpitolja, majd én visszateszem. Kb. 1 óra alatt vissza lehet szerelni, ezért nem érdemes pénzt adni.
Gondolkodtam én is a bontóból beszerzésen, de mi a garancia arra, hogy nem fog 2 hónap után megereszkedni az is, illetve nem dohányos-e, nem lesz sárga a korábbi cigifüstöléstől. Inkább kiadok 15 ezret és akkor lesz egy zsír új, tiszta, jó illatú tetőkárpitom (nekem cigifüstös és koszos volt, ezért döntöttem a 2007-es tetőkárpit eltávolítása mellett).
A kiszerelt tetőszigetelést pár napig szellőztettem, ecetes-vízes oldatot tettem a spray flakonba, és azzal permeteztem le... Szinte teljesen megszűnt a büdös szaga.... Már várom az új kárpitot rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!