Belső tetőkárpit javítás?
Nem tudom, hogyan írjam le, ezért bocsi ha érthetetlen a történet.
Adott egy autó. Egyszer nagyon sok cuccot pakoltunk bele (kombi), amikor is még a hátsó üléseket is le kellett hajtani.
A lényeg, hogy az autó BELSŐ tető részen megkarcolódott a kárpit. (nem biztos, hogy az a neve)
De csak az a vékony hártya-szerű, tehát az utána levő szivacsos réteg nem.
Nem vettem észre.
Teltek a napok a hetek, és ahogy a szél átjárta menet közben az autó, úgy azon a sérülésen keresztül a szél bement a többi rész alá valamelyest, így egy idő után egy buggyos rész keletkezett.
(egy 10x10 cm-es rész)
A kérdésem az lenne, hogy milyen ragasztóval vagy miként tudnám ezt helyre állítani, mert gondolom a levált rész egyre nagyobb lesz.
Egy világos (halvány szürke) kárpitról van szó, tehát a ragasztó színe is számít.
Most javítottam a feleségem autóján a kárpitot.
Én befújtam ragasztó spray-vel és némi várakozási idő után tiszta kézzel rásimítottam a kárpitot a helyére. Persze először valami nem feltűnő helyen végezz próbát, nehogy a ragasztó oldja a szivacsot.
Levétel nélkül nehezen fog sikerülni, a argaasztó meg lehet látszik, foltos marad, stb.
Én kaptam egy egyszerű tippet, gombostűkkel szépen fel tudod tűzni a szivacshoz(szépen oldalról kell nyomni, szinte vízszintesen) a kárpitot. Alig fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!