A Suzukikban miért nincs sok kárpit az ajtón?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 16:54
11/12 anonim válasza:
Így már értem. Akkor én sem költöttem valami sokat az autóra, ha találomra x dolgot nem számolok bele.
12/12 anonim válasza:
Nem találomra. Hanem a minden autón kötelező dolgot nem számoltam. Tehát csak azt, amit a szervízre kellett költeni. Amikor valami elromlott, tönkrement.
De ha mindent beleszámolok, tehát átírást, biztosítást, fogyasztást, olajcserét, akkor is töredéke az összeg, mint amit egy ugyanilyen korú vagy egy 500 ezret futott BMW-re, vagy bármilyen németre kell költeni. Még egy Opel is költségesebb, mint a Suzuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!