Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem látok új Suzuki...

Miért nem látok új Suzuki Baleno-t az utcán?

Figyelt kérdés
Eddig egyet láttam, azt is Nyíregyházán. Ennyire nem veszik az emberek?

2017. jan. 19. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Ennyire. Olcsó és új SUV féleségnek Dacia-t vesznek inkább a kispénzűek.
2017. jan. 19. 09:40
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem csúnyácska annyi pénzért amennyiért adják.
2017. jan. 19. 09:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Tény hogy nem egy szépség, de ár/érték arányban szerintem nem rossz (az akciós áron nyilván), és feltehetően kifinomultabb egy Daciánál...
2017. jan. 19. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:

Én egy-kettőt láttam már, de tényleg nem sokat.

Annak idején, talán tv reklámban láttam ezt az új Balenot. Utána is néztem, de nem igazán tetszett. A mai technikai szinthez képest elég fapados, nem túl bővelkedő az extralista és kis gyange motorok vannak hozzá, amiből szintén nincs nagy választék. Van egy 1.0T és egy 1.2 benzinmotor és kész, semmi más. Én főleg autópályán járok, oda ezek nem a legalkalmasabbak. Inkább városi autónak valók. Szóval nem igazán győzött meg és gondolom mások is így lehetnek ezzel.

A külseje szubjektív. Nem is e legszebb autó, de van nála sokkal csúnyább is. Nekem olyan átlagos inkább.

Pl akár egy Astrát sokkal jobban fel lehet extrázni innovatív kütyükkel és erős motort is lehet hozzá kérni. Van választék benzinből, dízelből is.

2017. jan. 19. 10:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Indiai gyártás, olyan a kivitelezés is. Ahhoz képes viszont drága. A Suzukinak van kisautója, másik kisautója, harmadik kisautója. Szinte 5 centi differenciák vannak az egyes modellek között.
2017. jan. 19. 10:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően még mindig a cégautó eladásokból áll az új autó-piac. A Balenot pedig tipikusan nem cégek veszik, hogy miért abba most ne menjünk bele. Tehát mondhatni, hogy "ennyire nem veszik az emberek", de ez nem a Baleno "gondja", hanem egyszerűen csak arról van szó hogy "Magyarország erősödik"...
2017. jan. 19. 11:10
 7/17 anonim ***** válasza:
#6: Mondjuk ki miért nem veszik a cégek, azért mert a csomagtartó nem csak hogy kicsi az elrendezése is rossz. A 3 millió feletti szegmensbe jobbat lehet találni céges autóknak.
2017. jan. 19. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Még nagyon új
2017. jan. 19. 13:02
 9/17 anonim ***** válasza:
21%
Mi a fenéért kellett lepontozni? (#1)
2017. jan. 19. 13:31
 10/17 anonim ***** válasza:
#10: Aki véleményt mer írni az így jár, mint én is #2, persze reagálni már nem tudnak rá.
2017. jan. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!